close
img_2629-3.jpg

For en lille uges tid siden tog jeg mig et par dage med fuld selvforkælelse, sådan helt bogstaveligt! Jeg startede med ansigtsbehandling, vipper, manicure, pedicure, fik ordnet mit hår og sluttede af min uge af med fire timer hos Ni’mat spa.

Her startede jeg med at læse Berlingske og drikke lidt sund ingefær te, inden jeg havde booket 1,5 times full body oil massage – en vidunderlig behandling til krop og sjæl, når man som jeg altid farer rundt og har for det meste nogle hektiske dage og er alene mamí, så er det guld værd at prissætte sig selv og nyde og tillade sig selv lidt selvforkælelse som fx. Med massage.

Hos Ni’mat spa har de forskellige behandlinger du kan nyde, og ikke mindst den perfekte atmosfære, hvor det er hyggeligt, og dufter skønt fra du træder ind i deres lokale – alt fra dampbad, fodmassage mm. Jeg valgte massagen, da jeg følte mig lidt anspændt og havde brug for at afstresse – 1,5 time lyder som af meget, men når man først ligger der glemmer man alt om tiden, og følelsen bagefter er så rar!

Billederne fra spaen taler for sig, så smukt, cozy og så fandt jeg ud af at det er så befriende at være sig selv, alene og ik tage hensyn til andre end en selv – totally me time 🙂

Hvis ik du allerede har fundet alle julegaverne eller vil give noget som ikke er metarealistisk men i stedet en oplevelse man vil huske og specielt nyde, så er et gavekort til en behandling hos Ni’mat spa absolut en fantastisk gave at give 🙂

* The perfect Christmas present to give or receive must be a little pamper time at Ni’mat spa – I just love this beautiful and cozy atmosphere- here is so relaxing and the team is absolutely service minded and lovely. You can have a lot of different treatments and all of them are good for your body and soul. Last time a got a full body oil massage, so amazing after a stressful week. Ni’mat spa is located in Clarion hotel at the airport in Copenhagen- so easy to get there by metro or car – the prices are really good and you have an beautiful time there, and actually don’t wanna leave the place 🙂

In collaboration with Ni’mat spa

Tags : Clarion Cph Airportclarion hotelni'mat spaspa Copenhagen

Leave a Response