close
img_2802.jpg

I går tog jeg mig tid til en vigtig sag, hvor jeg sammen fire familiemedlem støttede op omkring fattige børn og familier i min fødeby Leon, i samarbejde med Amalia Gonzales på bydelen reparto Tomas Borge segunda etapa en la cuidad de León, Nicaragua og en kristlig kirke som er frivillig sørger for at give fra deres minimum til børn som absolut ikke har en chance i hverdagen.

Her er ordsproget “Sharing is Caring” absolut ikke betvivlet!

Jeg hørte om dette lille event, og valgte at deltage helt spontant, min fætter fra Danmark er også i Nicaragua, så jeg spurgte den unge mand om han ikke følte for at hjælpe dem der virkelig havde brug for det, og mindede ham om, hvor meget vi havde i forhold til, en oplevelse rigere og vi blev enig om, at det gjorde vi, så vi begge lagde lidt økonomi ind, købte ind til børnene og rev 2 timer ud af vores feriekalender ud, for at tilbringe tiden med fremmede børn, et team af mennesker med hjertet på det rette sted & made a little part of the world to a better place, just for a little moment! Det var det hele værd, fra regnede med 50 fremmødte, var der 100 og frygten for der ikke var nok mad, drikkelse og legetøj var ubehageligt og efter at dele min frustration med kirkens prest Pastora Margini Zapeta, som til dagligt har forvandlet hendes meget lille hytte til bydelens kirke “Marco Antonio Velásquez” fik hun mig fortalt, at man desværre ikke kan hjælpe alle, og jeg sku være stolt af hvad jeg ku bidrage med.

Vi fik alle præsenteret os selv for de fremmødte og jeg nervøs på spansk fik talt ud til 100 mennesker på mikrofon, og bad om ro, orden og forståelse for, at vi måske nok ikke kunne gøre alle lige glad, men at det kom fra vores hjerter og at vi ønskede alle det bedste. – Kaos var der nok af, og jeg blev helt omringet og alle børn ville have en del af os, en del af gaverne, maden mm. Og det må siges at være en overvældende oplevelse, samtidigt med at det for os er en berigelse at kunne se ansigtet smile og børn blive glade for så lidt. Jeg brugte tiden på at bære de helt små, dele maden ud, og høre de små historier, historier jeg som barn aldrig har stiftet bekendtskab med, da jeg har haft alt hvad der var for at have et godt lidt med uendelig kærlighed fra min smukke familie. Jeg er virkelig taknemlig for at have deltaget og har fået kontakt med teamet bag.

Disse børn går ikke i skole, disse børn fejre ikke jul, disse børn spiser min. For at overleve, disse børn går ofte i sultne i seng, disse børn ved ikke hvad det betyder at pakke en gave op til fødselsdag, disse børn ved ikke hvad mærker er, disse børn lever dagligt i deres eget univers, under fattigdom som de fleste aldrig kommer ud af, og disse børn bliver lykkelig for det vi andre dagligt ikke sætter pris på. Jeg vil ikke bede om økonomisk hjælp, for jeg ved hvor mange der vælger at lukke øjnene, føler de hjælper for mange, ser ikke hvad andre ikke har og tænker at det må være en andens opgave at løfte flokken, og i sær de svagtstillede, men skulle du alligevel sidde og tænke at du kan undvære en mønt så tøv ikke med at tage kontakt til mig på mine sociale medier eller mail: hola@brigidamartinez.dk

Det er en helt fantastisk følelse at se disse billeder og jeg gik virkelig træt og med god samvittighed i seng i går, jeg tror på god karma og håber at nogen oppe i himlen holder hånden over dem og andre i samme situation i verdenen ❤️

* Ayer lunes se realizó una pequeña actividad para llevar alegría y sonrisas para los niños de la zona del fortín del reparto Tomas Borge segunda etapa en la cuidad de León, Nicaragua- organizada por la joven Amalia Gonzales y la pastora Margini Zapeta, quien abre su casa como la iglesia Marco Antonio Velásquez, y también con colaboraciones de otras jóvenes y 5 familiares míos- ellos solicitaron apoyo desde noviembre a sus contactos de Facebook y Whatsapp para hacer recolectas de todos los que ellos quisieran colaborar y compartir con cada uno de estos niños de escasos recursos y que muchos anhelan tener tiempo de recreación el día Lunes 18 Diciembre se hizo la invitación a las 4 pm para todos los niños/as de la zona y aledaños a ellos que pudieran llegar. Yo me decidí por participar, ayudar y pasar con ellos un rato de alegría, amor y muchas ganas de escuchar sus historias.

Esta zona es una que tiene bajos recursos de esta ciudad que los habitantes se sostienen con lo mínimo para sobrevivir y el objetivo de esta actividad fue para que cada niño/a que sus padres no pueden cómprales caramelos,juguetes, juegos galletas y un poco de lo que todo niño desea tener y se merecen. La maravilla de poder márcales sonrisas a cada uno de ellos in pequeñas cosas que nacen del corazón de cada uno de los que le gusta ayudar y compartir vale mucho.

Ayer aprendí que desafortunadamente no es posible ayudar a todos pero si tú puedes ayudar a uno eso vale más que no hacer nada – el grupo que ayer participó comparten de lo poco que tienen con los que nada tiene, eso es una lindes de ser personas con el corazón puesto en el lugar perfecto. Yo creo que Dios siempre estará con todos y no importa de dónde eres o cuando o poco tienes.

Gracias a el team y los miembros de mi familia que participaron por darme esta gran oportunidad y recuerdo!

* Yesterday, Monday, a small activity was held to bring joy and smiles to the children in the area of ​​the Tomas Borge second stage distribution center in the city of León, Nicaragua – organized by the young Amalia Gonzales and the pastor Margini Zapeta, who opens her home like the Marco Antonio Velásquez church, and also with collaborations of other young people and 5 family members of mine- they requested support since November to their Facebook and Whatsapp contacts to collect all those they would like to collaborate with and share with each of these children. scarce resources and that many yearn to have recreation time on Monday 18 December, the invitation was made at 4 pm for all the children in the area and surrounding them that could arrive. I decided to participate, help and spend a moment of joy, love and eagerness to listen to their stories.

This area is one that has low resources of this city that the inhabitants hold with the minimum to survive and the objective of this activity was so that every child whose parents can not buy candy, toys, games cookies and a little what every child wants to have and deserve. The wonder of being able to smile at each one of them in small things that come from the heart of each of those who like to help and share is worth a lot.

Yesterday I learned that unfortunately it is not possible to help everyone, but if you can help one, that is worth more than doing nothing – the group that participated yesterday share how little they have with those who have nothing, that is a boundary of being people with the heart put in the perfect place. I believe that God will always be with everyone and it doesn’t matter where you are from or how much or little you have.

Thanks to the team and the members of my family who participated for giving me this great opportunity – sharing is caring.

If someone feel for help, let me know.

Thx. For reading this

Tags : charityleón nicaraguaniñosTomas Borge