close
img_1947.jpg

They’ve been in style since forever, but at one point all of us have wondered what to wear with red leather pants

Jeg er helt solgt i mine nye røde læder leggings i stretch fra Depeche, med en fin sølv lynlås i siden – et uundværligt item i enhver kvindes garderobe. De findes i flere forskellige farver, jeg valgte de røde, da jeg ofte kører sort, og nu hvor vejret er så trist synes jeg det er skønt med lidt farver på gadebilledet!

Depecheer for vilde med at komme op med nye styles som både har en topkvalitet, men som også er wearable til dagligt – læder kan styles med alt og på en kold dag midt på Bredgade var jeg klar til sen frokost hvor jeg tog denne lækre strik på og denne fine VALENTINO taske som matchede lidt i farven med bukserne – elsker at kombinere forskellige materialer og få et look som andre kan lade sig inspirerer af.

Denne kollektion af eksklusive læder bukser er designet med fokus på kvalitet og komfort i synergi med elegance ( I love that word ) og alsidighed, et item og farve som er et must have i enhver kvindes garderobe, jeg kan ikke gentage det nok gange!

Jeg håber I også synes de er top blæret, mine er en str. 32 og står til en pris af 2999,- ~ tjek evt. De forskellige farver og rock dem på din krop 🙂

// Pants Depeche// Cloves & Bracelets Hermès // Sunglasses limited edition & Bag Valentino // Boots Christian Louboutin // Socks by Danish Flamingo Ladies // Chunky Knit Elviro store Copenhagen, Cedric Charlier //

* How do you style your red leather pants? I got these fantastic pants from my favorite leather Danish brand Depeche, who are experts in leather. Love the intensity of the color and because of the color you can wear them for any occasion. Love the chic & cozy combination I did, it’s very lay back and exclusive. The little zipper detail is cute and I love the skinny model. They are available on Depeche.dk in different colors, I choose them in red so I could come out of the confront zone on the streets. We all love black but I think red is hot.

* fascinada con mis nuevos pantalones de cuero de Depeche – una colección creada con mucho amor y flexibilidad para cualquier ovación. El color rojo que tienen es encantador y si no te parece, pues están en varios colores más.

In collaboration with Depeche…

Tags : Ambassadorany fierce fashionista knows red inspiresblogger NicaraguaDepecheElviroLeather pantslimited editionValentino