close
Fashion & Lifestyle

If you don’t like it, change it – CeriX

img_2861.jpg

For en måned siden prøvede jeg noget nyt af, noget som jeg længe har tænkt over og noget som jeg selv følte for…

Jeg besøgte CeriX på Dronningtværgade i indre København, en skønhedsklinik med uddannede personale som bl.a tilbyder Botox – for mere end et år siden prøvede jeg Botox for første gang i mit liv, også hos CeriX hvorfor jeg er vendt tilbage hos dem.

Der er ikke så mange ting ved mit ydre jeg som sådan decideret er utilfreds med, men jeg synes at hvis man har noget som man vil ændre og man kan, so go for it, dog med måde og det er det CeriX dygtige i! Jeg har naturlig stor og fyldige læber, men ret små tænder – mit mellemrum mellem mine tænder er noget som er anderledes i sig selv, men noget jeg er glad for, hvorfor jeg ikke har valgt at ændre det, men jeg har haft et ønske om at man skulle ku se en lille smule mindre tandkød når jeg smilede. Ikke noget jeg har været vild ked af men en lille forandring som kunne pynte.

Den behandling jeg fik udført sidst hos CeriX er “gummysmile” hvor man får to små prik som I kan se i videon, det udføres med Botox, hvorfor man doser det i en lille mængde til det færdige resultatet opnåes, i mit tilfælde var det ikke en voldsom ting, så jeg fik meget lidt i, og var til eftertjek en uge efter, hvor jeg fik lidt mere i. Det er ikke sådan at man ligger mærke til det, men dem der kender mig kan se, at der er sket lidt men ikke hvad, and that’s how I like it, med måde. For mig gør det en forskel og jeg er tilfreds med resultatet selvom det selvfølgeligt er minimalt og helt ufarligt. Det er ganske smertefrit og jeg vil klart gør det igen når det forsvinder. Resultatet kan man se ca. En uge efter og holder optil seks mdr. Ligesom alt andet Botox, men det aftaler stille med tiden.

Billederne med den ternet jakke er fra før Botox, samt videon (linket nederst i indlægget)

* For one month ago I was at CeriX a private clinic for Botox & fillers and I got the “gummysmile” treatment- I’m very happy for the natural result. The treatment was quickly and after one week you see the little difference 🙂

In collaboration with CeriX

http://brigidamartinez.com/wp-content/uploads/2017/12/img_0125.mov

Tags : Cerixgummysmile