close
img_0729.jpg

Min weekend startede med en tur i spa, hvor jeg brugte et par timer på at ligge og arbejde inden jeg fik selskab af min skønne veninde gennem ti år – jeg havde inviteret på lidt hygge inden vi skulle videre til to gange fødselsdag på to locations i København.

Jeg er fan af selvforkælelse og at nyde det med nogen man holder af, er helt vild fantastisk, for hvad er livet uden at dele det med en anden? Gennem 10 år har Dina og jeg stået sammen i tykt og tynd, og det synes jeg fortjente lidt venindehygge på Ni’mat spa, som har location på det luksuriøse Clarion Cph Airport. Ni’mat er en af mine foretrukne spa i landet, fordi man virkelig kan koble af i deres stemningsfyldte loungeområder med velduftende aromaer, og som har denne helt fantastiske hygge atmosfære med de fine bambus gynger og det grønne saltvand, hvor du samtidigt får et emotionelt indblik i østens mystik. 

Disse traditioner har stifteren af Ni’mat, Heidi, taget med til Danmark efter mange og længerevarende rejser i Asien. Heidi fik idéen til Ni’mat Spa for snart 15 år siden, for som hun siger, så ville hun give København et åndehul, hvor man rigtigt kan blive forkælet, og det takker jeg hende for! 

Inden smukke Dina joinede mig til frokost til deres udsøgte tapas fik jeg en times fuld kropsmassage; Buddha Massage Deluxe som indledes med massage af skuldre, nakke og ryg, så dine spændinger forsvinder, og roen indfinder sig. Dernæst følger en skøn ansigtskur, som består af rensning, peeling, maske, samt hovedbundmassage. Behandlingen afsluttes med en nærende ansigtscreme.

Deres vandtempel stod klar til at tage i mod min ledsager og jeg, efter vores frokost med ingefærthe,  hvor vi fik huset lækre bodyscrub og vi kunne læne os tilbage og nyde urternes damp helt ind til maven – en helt fænomenal wellness-oplevelse! Jeg vil kraftigt anbefale at du giver dig selv et par timers fri fra alt og forkæle dig selv, det giver meget mere end man tror.

Jeg har i denne måned besøgt Ni’mat spa to gange og er bestemt ikke færdig med at komme der, håber I igennem mine billeder kan fornærme hvor skønt der er 🙂

Du kan læse lidt om deres behandlinger HER.

* The other day I spent my day at this beautiful spa, working very relaxed by myself for a couple of hours before I got company of my lovely friend – Ni’mat spa is one of my favorite wellness places in Copenhagen and it’s located at Clarion Cph Airport Hotel, a fantastic way to start the weekend! I love to take some time off from my busy everyday life and pamper myself 🙂 

In collaboration with Ni’mat 

Tags : Clarion Cph Airportclarion hotelni'mat spaNordic hotelsspawellness