close
img_0487.jpg

I lørdags var jeg sammen med flere skønne personligheder inviteret til Mads og Jon’s “Vanggaard” Halloween fest, hvor temaet var sexy…

Jeg tog min veninde gennem 10 år, og min veninde/frisør med som ledsager – en vild fed stemning og ikke mindst super sprøde looks, alt fra det mest enkle, til det mest scarry, og of course det ultimative sexy. Jeg er fan af positivt energi og alle var super åben minded med gode vibes.

Inden festen hyrede jeg @frejaonfire, som lagde makeuppen på mig, og som jeg varmt vil anbefale – jeg har fået super mange positive henvendelser på mit look, som var en lidt uartig zombie bride med en hvid body i blonde, tylskørt, mit trofaste Depeche bælte, Chanel bælte, de røde såler, og YSL taske.

Tak til min smukke ven Mads, hans tvilling Jon og resten af temaet for en fantastisk aften!  The party is over, det er blevet mandag og dagen starter med en god og sund morgenmad, forberedelse til ugens møder og kreative ideer for nye kunder 🙂

* On Saturday I was invited to Mads and Jon’s “Vanggaard” Slutty Halloween party together with several wonderful personalities.

We had so much fun, people was in very good mood and not least super cool looks, from the most simple, to the most scarry and of course the ultimate sexy. I’m a fan of positive energy and everyone was super open minded with good vibes.

Before the party, I hired @frejaonfire who made my make-up, I would highly recommend this lady – Since I made a post on my social media, I have received a lot of positive inquiries on my look, which was a bit naughty zombie bride with a body in lace, a tranparent skirt , my  Depeche belt , Chanel belt, the red soles heels, and the YSL bag.

Thanks to my beautiful friend Mads, his twin Jon and the rest of the team for a wonderful evening!  The party is over for now.

* El sábado fui invitada a la fiesta de Halloween “Vanggaard” de mi amigo Mads y su gemelo Jon – junto con varias personalidades maravillosas la pase de lo mejor!

Invite a mi amigo por 10 años, y a mi peluquera de compañeras – un estado de ánimo desvergonzado y no menos genial, desde el look más simple, el más aterrador y, por supuesto, el mas sexy. Todos los invitados eran de muy buen rollo.

Antes de la fiesta contraté a @frejaonfire, quien me maquillo y se las recomiendo, después de subir una foto en mis medios sociales he recibido muchos comentarios y preguntas positivas sobre mi look, que iba vestida como novia zombie y un poco traviesa.

¡Gracias a mi amigo Mads, a su hermano Jon y al resto de los invitados por una noche maravillosa! La fiesta ha terminado, ya es lunes y el día comienza con un desayuno saludable, antes de las preparaciones para las reuniones de la semana e ideas creativas para nuevos clientes 🙂

Tags : all white fashionhalloweenmakeupzombie bride