close
img_0166.jpg

Skate-mærket Sweet SKTBS har lanceret en ny kollektion i samarbejde med Pepsi, kollektionen er inspireret af tennis, beach vibes og filmen White Men Can’t Jump, total old vibes og vild aporty-chic!

Jeg har efterhånden vist mig i flere Pepsi styles, og jeg elsker det hver gang! Denne cool bomber/jakke er en af de seneste tilføjelser til min garderobe, og du kan shoppe den hos Junkyard.dk – Jeg elsker at kombinere det sporty med lidt mere feminine items, som disse overknees og de total hyppede ternet bukser.

// Jacket Junkyard, SKTBS X Pepsi // Bag Gucci // Pants Mango // Overkness ZARA //

* Skate brand Sweet SKTBS has launched a new collection in collaboration with Pepsi, the collection is inspired by tennis, beach vibes and the movie White But Can not Jump, totally old vibes and chic! I have gradually shown myself in several Pepsi styles and I love it every time! This cool bomber / jacket is one of the latest additions to my wardrobe, from Junkyard.dk – I love combining the sporty with a little more feminine items as these overknees and the total fluffy checked pants.

* La marca de skate Sweet SKTBS ha lanzado una nueva colección en colaboración con Pepsi, la colección está inspirada en el tenis, las vibraciones de la playa y la película White But Can not Jump. Como siempre me encanta combinar lo deportivo con artículos un poco más femeninos como estas overknees y los pantalones cuadrados.

 

Tags : bomberjunkyardPepsi Collectionsport fashionSweet SKTBS