close
img_9976.jpg

Depeche er på banen igen med denne rå og cool crossover taske i læder og ruskind på frontlommer, samt medfølger der en lang justerbar og aftagelig rem og jeg er fan! 

Jeg er ofte blevet spurgt om jeg oprigtigt er glad for brandet eller om det blot er en god sponsoraftale, og til det må jeg svarer, at jeg er utrolig glad for Depeche, de laver produkter i høj kvalitet og udkommer med nyheder som falder i min smag, ting jeg genbruger hele vejen i mine looks, faktisk er Depeche det brand jeg sælger mindst ud af i min garderobe fordi at deres design er så tidsløs og passer ind til alle begivenheder hvis man blot kan style det ind i looket. Jeg har hele mit liv brugt utrolig mange penge på store designer items som CHANEL, Dior, YSL, VALENTINO mm. Og har det sidste år hold lidt igen, dog kun på taske fronten, fordi at jeg hurtigt bliver træt af den samme item, items jeg føler jeg kvæler mine læsere i – derimod er Depeche sort, råt og uden for mange logoer men med fede detaljer. 

Senest tilføjet er denne sorte crossover som jeg synes er helt fantastisk, den kan rumme utrolig meget af mit shit, og den er både rå og cool, den pifter både mit outfit up og får mig til at føle mig down to earth med god stil – i min verden er den totally unisex og vil elske at se en fyr med dem på 🙂 

Den er available i hel læder, læder og ruskind som min og en helt fantastisk army grøn farve, som jeg faktisk blev foreksket i under modeugen på Depeche’s messe – tjek den ud right here

// Red cardigan Zadig&Voltaire // Crossover Depeche // Glasses Poul Stig Briller // Shirt Rails // Skirt MbyM // Overknees Zara // Bomber Kopenhagen Fur // 

* Depeche is on track again with this cool crossover bag in leather and suede on the front pockets, and comes with a long adjustable and removable strap, I’m a fan!

I have often been asked if I am sincerely love the the brand or if it’s just a good sponsorship agreement and I have to answer that I’m a huge fan of Danish Depeche, they make high quality products and come out with news constantly that match my style, their design is so timeless and fits everything if you can simply style it into the look. I spent my entire life spending a lot of money on big designer items like CHANEL, Dior, YSL, VALENTINO, etc. And have the last year hold again, but only on the bag front because I quickly get tired of the same item. 

Recently added, this black crossover, which I think is amazing, a lot of space to all my shit and it’s both raw and cool, it bothers my outfit up and makes me feel down to earth with good style – In my world this bag is totally unisex and I will love to see a guy wearing it 🙂

It is available in full leather, leather and suede like mine and an amazing army green color, check it out right here!

* La marca danesa, Depeche vuelve a la pista con este fabuloso bolso cruzada de cuero y gamuza en los bolsillos delanteros, y viene con una correa larga ajustable y extraíble.

A menudo me han preguntado si  sinceramente me gusta la marca o si es solo un buen acuerdo de patrocinio y tengo que responder que soy un gran admiradora de  Depeche. Depeche fabrica productos de alta calidad y salen con novedades constantemente que coinciden mi estilo, su diseño es tan atemporal y de verdad me encanta. Espero les guste mi nuevo bolso

In collaboration with Depeche.

Tags : DepecheLeather bags

Leave a Response