close
img_8931-3.jpg

På Admiralgade lige ved Nikolaj Plads, ligger restaurant KöD – fantastisk hyggelig location og et sted jeg holder meget af at komme, så meget at jeg denne måned har været der tre gange med mennesker jeg holder af.

Ofte er det mig der er vært og den som finder udsøgte restauranter at spise på, jeg spiser ude utrolig ofte og sommetider kan man løbe tør for nye ideer til mad, men KöD er en sikker vinder! Jeg er en vaskeægte kød-elsker og kan nærmest spise en god saftig og mør bøf hverdag! KöD er for mig mere end blot en restaurant, jeg kender lidt personalet, de kender mig, mine behov, hvikken vin jeg skal have til maden, og de er de sødeste og mest serviceminded individer i byen, no shit! Min gode ven Morten P som er indehaver af alle KöD restauranter i landet, og har lært dem, hvad en god og behagelig service er, og det er bl.a en af de grunde KöD får 5 stjerner af mig. Det er en perfekt optakt inden en tur i byen eller hvis du vil have kvalitet, og hvor de er opmærksom på når glasset er ved at være tom.

Jeg har smagt på flere af deres forskellige varianter af kød, og min absolut favorit lige nu er deres CÖTE DE KÖD, medium, hvor du deler 700g. Kød. Jeg elsker, elsker det, derudover bestiller jeg altid deres udsøgte sides af både pocheret porre, sweet potato fries, basilikumpesto cherrytomater og sidst men ikke mindst deres smørsauterede svampe med havsalt – til mit kød er deres sødlig blanceret nedkogt glace – portvin sauce altid sagen! En lille detalje men vigtig er at deres fingersalt altid bliver serveret ved maden, så det faktisk ikke er noget alle har pillet i 👌🏽 

I fredags inviterede jeg tre veninder på en lille hyggelig reunion middag inden vi skulle videre på cocktail smagning i smukke og super våde København – tak for fantastisk mad og ikke mindst en Royal behandling KöD

* KöD Copenhagen is my favorite steakhouse, where I can enjoy a lavish dinner combined with great wine and Copenhagen’s best service, in charming surroundings.

I can highly recommend their Cöte de Köd steak and their sweet potato fries, my two favorite on the menu for sure!

Tags : Copenhagen restaurantködmeatrestaurant köd