close
img_9020.jpg

I sidste uge var jeg til CHANEL Ladies Night hos Klarlund, hvor CHANEL var på besøg for at præsenterer årets ur-nyheder samt en række klassikere ved et eksklusivt lukket arrangement – en super hyggelig aften.

Blandt nyhederne var Boy-Friend Tweed, J12 Graffiti og Première Rock Watch, som vi beundrede med et glas champagne i hånden, samt min favorit Code Coco, som  findes i stål med og uden diamanter. Code Coco er inspireret af chanel’s egen ikonisk kreation, the bag 2.5 med drejelåsen – I 80`erne tog Karl Lagerfeld over som kreativ direktør for CHANEL. Han besluttede, at redesigne håndtasken med den nu ikoniske CC drejelås. Coco’s design var oprindeligt uden logo, og i 2005, da Chanel genudgav den klassiske design til 50 års jubilæet, blev låsen navngivet “Mademoiselle-låsen”, da Coco Chanel ikke var gift. Udover drejelåsen som man åbner og lukker uret Code Coco med, har CHANEL brugt det quiltede mønster fra tasken, de quiltede syninger blev nemlig tilføjet for at skabe volumen og give tasken mere form. Mønstret er brugt på næsten samtlige tasker, der er udkommet efter 2.55`eren og nu også på Code Coco, that’s magnificent 🙂 

Vi blev forkælet med gode og små fortællinger, champagne, lidt lækkert fra Umami og en lille fin fragrance fra Chanel.

*  Last week I went to CHANEL Ladies Night at Klarlund in Copenhagen, where CHANEL was visiting to present this year’s news and a number of classics at an exclusive closed event – a great evening. My favorite Code Coco watch, is a sleek stainless steel and diamond piece that comes in three models with varying quantities of diamonds. Code Coco looks and feels novel, especially the way the strap is designed to work, certain design elements are inspired by Chanel’s iconic 2.55 bag, which was first created in 1955. 

* La semana pasada fui a CHANEL Ladies Night en la tienda de Klarlund en Copenhague, donde CHANEL estaba de visita para presentar las novedades de este año y una serie de clásicos en un evento cerrado exclusivo, una noche linda.

CHANEL lanzó el nuevo reloj Code Coco, una elegante pieza de acero inoxidable y diamante que viene en tres modelos con diferentes cantidades de diamantes. Code Coco se ve y se siente novedoso, especialmente la forma en que la correa está diseñada para funcionar, ciertos elementos de diseño están inspirados en el icónico bolso 2.55 de Chanel, que se creó por primera vez en 1995. 

Tags : chanelcode coco Chanelcode coco Chanel watchKlarlundumamiwatches

Leave a Response