close
img_9432.jpg

… min frisør er bedre end din 

En lidt smart kommentar, men jeg har haft sindssygt svært ved at finde en som kunne tilfredsstille og forstå mine behov når det kom til mit hår, for et år siden kontaktede By Sascha mig om et collab og jeg takkede ja, og skiftede frisør. Jeg elsker at blive forkælet og håret betyder så utrolig meget for hele det komplette look hos enhver kvinde! Det er nu et år siden jeg sidst har vasket mit eget hår i DK og jeg elsker det. 

I går legede vi lidt med et andet look, en naturlig chokolade brun med pandehår – jeg har altid vil have kort pandehår men har aldrig turde at springe ud i det, for hvis ikke det er perfekt vil jeg ikke have det – vi har fundet en løsning, svaret på dette smukke hår får du på Fredericia 17 hos By Sascha, nævner du mig i forbindelse med din behandling får du en gratisk leave in Milkshake kur i dit hår, som både dufter himmelsk og gør underværker for dit hår! 

Jeg gik med en lille følelse af en transformation fra Latino til en Asian ninja efterfølgende, men jeg elsker at prøve noget nyt og har fået utrolig meget positivt respons på det, så er glad for det falder i nogle af jeres smag – det vigtigste er hvordan man selv har det 🙂 

// Shirt H&M // Sneakers KENZO // Pants Top Shop // Bag & Coat Kopenhagen Fur // 

*  I really love this chocolate brownie look made by my talented hairdresser in Copenhagen, By Sascha. It’s always difficult to find someone who understands your needs so I’m very happy to have Amanda on my beauty team when I need something new and different. 

* El cabello es un elemento importante en la imagen de una persona, y por eso hay que cuidarlo y mantenerlo sano y limpio, yo siempre voy a donde mi peluquera una vez a la semana para tratarme y peinarme, siempre ha sido muy difícil para mí encontrar una peluquera que supiera cómo tratar un cabello como la textura de el mío, y por fin la he encontrado. Espero les guste mi look chocolate 🙂 

Tags : brigida martinezcopenhagenHairtalkScandinavian fashion