close
img_9037.jpg

Tidligere i dag spiste jeg morgenmad hos Presskontakterna i selskab med andre danske bloggere og personligheder fra modebranchen – vi var inviteret til Rails preview af SS18 kollektionen, hvor Jeff Abrams, founder af Rails var fløjet fra LA til skønne København for at møde os, og præsentere hele kollektionen.
Jeg var ude i går til et privat CHANEL event hos Klarlund, hvor jeg derefter spiste middag og fik et par cocktails med min veninde, så kl. Blev ret mange før jeg ramte min pude, det resulterede i at jeg kom 30 min. Efter og gik glip af præsentationen, men den fik jeg i et lille privat rum under et interview med denne handsomme herre. 

Nogle af jer har sikkert læst om Rails her på bloggen og har set mig i utrolig meget af deres skjorter og min costummade denim jakke med “Martinez” på ryggen – Rails har i længere tid været en del af min garderobe og mine stynings job. I skal se frem til at den nye kollektion udkommer! 

* Earlier today, I had breakfast at the showroom of Presskontakterna in association with other Danish bloggers and personalities from the fashion industry – we were invited to Rails preview of the SS18 collection & also to meet the owner and founder Jeff Abrams, who presented the the new collection. 

I went out yesterday to a private CHANEL event at Klarlund and had dinner and a couple of cocktails with a friend, which resulted in me coming 30 min. late and missed the presentation, but got a little chat with Jeff about branding, the new collection and the differents way of dressing of Denmark and LA. 

Some of you have probably read about Rails here on the blog and have seen me in different styles of their shirts and my costum knox jacket with “Martinez” on the back – Rails has been a part of my wardrobe and my job as a stylist for a long time. You guys must look forward to the new collection is out. 

* Hoy, desayuné en con la agencia de Presskontakterna, en asociación con otras bloggers y personalidades danesas de la industria de la moda: fuimos invitadas a la vista previa de Rails de la colección SS18, donde Jeff Abrams, fundador de Rails quién visita a Copenhague para conocernos y presentarnos toda la colección.

Salí ayer a un evento privado de CHANEL en la tienda de Klarlund, donde cené y tomé un par de cócteles con una amiga, lo que hoy resultó en llegar 30 minutos. Después de la presentación y me lo perdí, pero no pasa nada, tuve una pequeña privada entrevista con este guapo caballero, donde hablamos sobre la nueva colección y la diferencia entre la moda danesa y LA. 

Algunos de ustedes probablemente hayan leído acerca de Rails aquí en el blog y me han visto en gran parte de sus camisas y mi chaqueta vaquera con “Martinez” en la parte posterior. Rails ha sido parte de mi vestuario y en mi trabajo como estilista durante mucho tiempo. ¡La nueva colección les va a encontrar! 

Tags : La fashion brandrails