close
1

 

Let’s Go Traveling International…

I denne måneds issue af Go Traveling International magasinet er jeg featured med en flot 4 siders artikel om dansk mode indenfor pelsbranchen, hvor jeg tipper om 4 perfekte fluffly jakker til skiferien – her får I et lille sneak peak – resten kan I læse  og få links til de tre pelse jeg tipper om, ved at downloade deres fantastiske App i App Store.

Go Traveling International har omkring 60.000 downloads og 260.000 læsere pr. måned i Danmark alene, that’s kinda cool. Derudover ligger Go Traveling som en fast App på alle Samsungs mobiler og taplets i Upick, that’s even more cool! Dette giver Go Traveling International acces til 500.000 skønne Samsung-brugere. Magasinet blev lanceret i Danmark i maj 2013, og udkommer i dag i 3 udgaver, på dansk, svensk og engelsk.

Jeg er meget beæret over at skønne Charlotte Rønholt, stifter og chefredaktør fandt mig som den perfekte profil til at inspirerer læserne, og blive en del af denne måneds udgave – Go Traveling International er et af verdens første interaktive App-rejsemagasiner, et luksus magasin der har taget Skandinavien med storm, og er et af de mest populære App-rejsemagasiner, som ligger i TOP 10 i App Store og Google Play. Imponerende! Og sidst men ikke mindst, bringer læseren tættere på rejseoplevelsen, med en række inspirerende, interaktive billeder og videoer og content!

Go Traveling International er gratis, og klar til download til din tablet, iPad, iPhone og smartphone fra App Store eller Google Play.

* This month I have a 4 page exclusive feature in Go Traveling International App-Travelmagazine – I am very honored to have been chosen as a inspiring danish profile by the lovely Charlotte Rønholt, who is the founder and chief editor, who considered me perfect for being part of this month’s edition. Go Traveling International is one of the world’s first interactive App Travel Magazines, a luxury magazine that has taken Scandinavia by storm, and is one of the most popular App Travel Magazines, TOP 10 in the App Store and Google Play. Impressive! And last but not least, they bring the readers closer to travel experience, with a range of inspiring, interactive images, videos and content!

You can read the full article by downloading the app at App Store or Google Play.

* Este mes tengo 4 páginas exclusiva en Go Traveling International un App-Travelmagazine – Me siento muy honrada de haber sido elegida como un perfil inspiradora danés por la encantadora Charlotte Rønholt, quien es la fundadora y directora de redacción, quien me consideró perfecta para ser parte de la edición de este mes.

Go Traveling International es una de las primeras revistas de viajes interactivas del mundo, una revista de lujo que ha conquistado a Escandinavia totalmente,  y es una de las revistas de aplicaciones más populares, TOP 10 en App Store y Google Play. ¡Impresionante! Y por último, pero no menos importante, acercan a los lectores a la experiencia de viaje, con imágenes, vídeos y contenido inspiradores e interactivos.

Puedes leer el artículo completo descargando la aplicación en App Store o Google Play.

Tags : brigida martinez go travelingfur inspirationGo traveling internationalLuxury lifestyleonline magazinetraveltravel bloggertravel luxury magazine