close
Fashion & Lifestyle

Yesterday I wore black, today I’m wearing colors…

img_7882.jpg

Tidligere i dag var jeg for første gang inde hos de skønne piger fra Meotine, hvor jeg skulle vælge en ny pels til min garderobe – valget stod på mellem denne fine Aya pink fox fur, og en klassisk farve, den 7. oktober afslører jeg i et interview hvilken jeg har beholdt 🙂

Dagen er gået med en tidlig breakfast-meeting på DAG H, derefter et par timer tilbage på min computer for at afslutte en masse spørgsmål til et nyt interview omkring mig, der udkommer næste måned – efter jeg lukkede ned spiste jeg middag med min veninde, og må ærlig indrømme at jeg har kørt dagen med migræne, og skal op tidligt i morgen, selvom det er lørdag. 

Efter at have delt et par billeder på mystory har fået en del spørgsmål om min kjole og ros for jakken, kjolen er fra den nye H&M Trend kollektion, i vævet kvalitet, med V-udskæring og slå om-detalje foran og lukkes med skjulte trykknapper. Trekvartlange ærmer og manchet med knapper. Bindebælte i taljen og slids i siderne, til 499,- jeg elsker farven og den komplimentere jakken rigtig godt – jakken kan købes online eller i Meotine butikken midt i København, pris 9500,- 

Shop jakke HER – Shop kjole HER 

* Earlier today I was for the first time in the beautiful Meotine store in Copenhagen, after posting a couple of pictures on mystory on Instagram I have received a lot of questions about my dress and compliments for the jacket. The dress is from the new H&M Trend collection, in woven quality, with V-cut and reverse detail and closed with hidden buttons. I love the color and it compliment the jacket very well – the jacket can be bought online or in the Meotine store in the middle of Copenhagen, price 9500, – DKKR & 499,- DKKR for the dress.

Shop Jacket HERE – Sho Dress HER

Just because fall is here doesn’ t mean your wardrobe needs to take a neutral turn. Fall fashion can still be fun and colorful!

In collaboration with Meotine

Tags : furH&M dressmeotine