close
img_7778.jpg

Sort læder, det kan vi lide! 

For leden dag var jeg i klædt i sort fra top til tå, hvor jeg for første gang flashede min fine lædertaske fra Depeche, jeg elsker de rå detaljer med lynlås og at den både kan anvendes som crossover og en lille clutch hvis man tager remmen af – lille og elegant i det blødeste skind med et stort indvendigt rum med mindre lynlåslomme, udover at den klæder alt, så er den fantastisk i strørrelsrb, samt mega praktisk hvis ikke man magter den store shopper 🙂 

Tasker, bælter og sko er nok det jeg på ingen måde vil gå på kompromis i min garderobe – jeg elsker at kombinere den rå stil sammen med noget ultra feminin, hvorfor Depeche er et af de brands jeg samarbejder med, som jeg er enormt glad for! 

Jeg har stylet tasken med mit fine halstørklæde i 100% silke fra EMM Copenhagen, en lille detalje som gør det hele lidt mere soft – hope you like! 

// Kopenhagen Fur Leather Dress //  DEPECHE Bag // Hunkemöller knee tight // Zara Boots // EMM Copenhagen Scarf // 

* Black leather, we like it!

For a few days ago I was dressed in all black, my first time flashing my cute little leather bag from Depeche, I love the raw details with the zippers, the bag can both be used as a crossover and a small clutch if you remove the strap – small and elegant in the softest skin with a large room and a smaller zip inside.
Bags, belts and shoes are probably what I will not compromise in my wardrobe – I love combining the raw style with something ultra feminine why Depeche is one of the brands I’m working with, which I am hugely love!

I have styled the bag with my silk scarf from EMM Copenhagen, a little detail that makes it all the more soft – hope you like!

* El cuero y color negro me encanta! Bolsos, cinturones y zapatos son las tres cosas más importantes en mi armario, porque siempre da el último toque para cualquier look, hace un par de días llevaba puesto este vestido negro con calcetines altos y mi nuevo bolso de la marca danesa, Depeche – como ya se darán cuenta es una de las marcas preferidas mías. 

In collaboration with Depeche

Tags : Depechekopenhagen furleather bagsponsoreret