close
img_7644.jpg

Bælter er ofte det der får hele mit look til at hænge sammen – jeg har fået denne  fantastiske læderbælte fra Depeche som er blevet en af mine favoritter i min garderobe, jeg har med vilje fået den i en størrelse 85cm, da jeg elsker at binde dem i stedet for den alm lukning, synes det giver mit femini look et råt touch. 

Bæltet blev jeg forelsket i under modeugen, hvor jeg besøgte Depeche i deres flotte showroom –  det skønne ved alle deres items er selvfølgelig at det er lækkert, i 100% læder, og ikke mindst priser alle kan være med på, som dette til 899,-! 
Udover at jeg selv bruger bæltet, så bruger jeg det også til mine styling jobs, som for eksempel når jeg styler for Klarlund – I skal se frem til at se de kommende billeder, hvor jeg netop har brugt denne. 

* Sometimes a gal needs a little extra support. In the accessory sense, this translates to a belt, chiefly because belts are that final touch on your whole look. I love belts, and this cool gold & silver leather belt from Danish Depeche are just perfect for everything I have in my wardrobe.

* Los cinturones son de gran importancia en la moda femenina y en cualquier vestuario de una mujer – a mi personalmente me encantan y es casi siempre seguro que llevó uno puesto de mi marca preferida de piel Depeche, este es de su nueva colección y esta en tienda online. 

In collaboration with Depeche.

Tags : depeche bæltefashionleather beltsponsoreret