close
img_7289-1.jpg


Hygge – relaxing & recharging er det eneste jeg foretog mig i starten af denne uge, tre dage blev det til på Comwell nord for Kbh – Comwell Hotel Borupgaard ligger i Snekkersten ved Helsingør i det naturskønne Nordsjælland. Hotellet er et smagfuldt mix af stilfulde herregårdsomgivelser og moderne bygninger – omgivet af en smuk park, og med nogle af landets mest luksuriøse spafaciliteter, som deres AquaSpa område, med dampbad, relax sauna, pool og udendørs hottub, som vi i den grad benyttede os af. 

Jeg havde inviteret min smukke og skønne veninde Amanda, som også er min faste frisør med på en kvinde-eventyr med overnatning, 4-retters middag, masser af spa og hyggelig snakke – jeg møder rigtig mange mennesker i mit liv, men det er sjældent at jeg møder personligheder som både er smukke udenpå og med et hjerte af guld, Amanda er med tiden blevet en af de mennesker, som står mig tættes og jeg synes at det er vigtigt at give igen, hvorfor jeg spurgte om hun ville joine mig. Med en sindsyg sej åbning af egen salon, By Sascha på Fredereciagade, trængte hun til at slå benene op, og nyde at lave ingenting. Som I næsten kan fornemme på billederne, så havde vi et fantastisk ophold og vi blev begge forkælet som prinsesser af det skønne personale på Borupgaard! 
Med min travle hverdag og mange rejser er det utrolig vigtigt for mig at forkæle mig selv, og helt bestemt noget jeg vil anbefale alle, vi mennesker er for ringe til at plotte det ind i kalenderen – åben dine sanser, indånd den friske luft og giv dig tid til den ekstra dimension, det er en berigelse til indre ro. 

* Hygge – relaxing & recharging is the only thing I did at the start of this week, three days at the beautiful spa hotel Comwell north of Kbh – Comwell Hotel Borupgaard is located in Snekkersten near Helsingør, the hotel is a tasteful mix of stylish manor houses and modern buildings – surrounded by a beautiful park, with some of the country’s most luxurious spa facilities, including their AquaSpa area, with steam bath, relax sauna, pool and outdoor hottub.

I had invited my beautiful friend Amanda, who is also is my hairdresser for a couple of days on a women’s adventure with 4-course dinner, lots of spa and girl talk, we had a lovely staying and the team of Cromwell treated us like two princess. 

Tags : comwell spanordic spawellness

Leave a Response