close
img_7590.jpg

AHA! eller NAA!, det er sådan man navigere rundt i den nye dansk dating-app HelloYaa.

Er du træt af lidt for useriøse matches på diverse dating-apps, hvor alt er baseret på udseende og redigerede billeder, for overfladiske interesser, eller engangsfornøjelser så, er HelloYaa måske dig, en dating-app hvor karriere-singler matcher, medstifteren Nigel Rasmussen mener, at kærlighed og karriere ofte går hånd i hånd, og jeg kunne ikke være mere enig! Her logger du ind med dit LinkedIn-profil som, er et erhvervsorienteret socialt netværkssite.

Jeg er ikke den vildeste dater, og har aldrig været hook på dating-apps men synes faktisk at HelloYaa har et godt potentiale og tiltaler mig væsentlig mere. Jeg har nu haft app’en på min iPhone i en lille uges tid, og det er tydeligt at se at de personligheder som man kan matche med, er typer som har lidt mere at byde på end en six pack og tatoveringer – jeg må ærlig indrømme at jeg selvfølgelig stadig kigger på det ydre, men bestemt også hvad de laver til dagligt, deres alder og hele måden de henvender sig på.

Jeg er lidt arbejdsskadet af mine tidligere stillinger i mode, tech-virksomheder, hvor jeg bl.a testede vores app’s brugeroplevelser, og må sige, at jeg synes HelloYaa gør det meget godt, det er super nemt og hurtigt at oprette en profil, 30 sekunder er meget godt gået, derudover er app’en lækker at navigere rundt i, app’en findes til iPhone brugere, men til efterår er den klar til Android, så ingen bliver snydt.

Selv er jeg på LinkedIn, og har alt for mange gange fået invites til dates, og flirtende beskeder, for mig er det et upassende sted at flirte og invitere mig ud på, men nu har du mulighed for at fange mig på HelloYaa via dit LinkedIn-profil 🙂

Dette indlæg er lavet i samarbejde med HelloYa.

Download HelloYa app’en i App Store HER!

Tags : datingdating apphelloyaasponsoreret

Leave a Response