close
img_7567.jpg

I like me better in matching underwear even if I’m single… det at have en blog betyder ikke at man er nødsat til at blotte sig, men det gør jeg i dag. Jeg får utrolig mange personlige spørgsmål omkring min krop, de fleste er rigtig søde fra det femini køn, andre er fra savlende mænd og sidst men ikke mindst fra fake-profiler, som mener at jeg har et barnekrop som jeg skal tildække, hvad tænker jeg om det? 

Til de mine søde følgere, jeg forsøger at vende tilbage til alle løbende. Mand, hvis ikke jeg reagere på dine komplimenter er det muligvis fordi du ikke fanger min intetesse og til dem som elsker at fortælle mig, hvad jeg burde og ikke burde, så er jeg fan af at gøre lige hvad der passer mig, you don’t need to follow me 🤷🏽‍♀️

I blandt kvinder taler vi ofte om alle vores “fejl” og “mangler” nogle er mest fan af at påpege andres “fejl” (I feel sorry for them) – nogle vil ha’ større numse, andre mindre, nogle vil have tyndere lår, og jeg vil ønske jeg kunne tage 5 kg på, vi er aldrig tilfredse, og alle forskellige, men trods vores forskelligheder mener jeg at vi alle skal gøre lidt for os selv til hverdag, glem ikke det matchende sæt og helt seriøst hvem siger at bare fordi man er single er det spild af penge at købe lækkert undertøj, og lækkert indertøj er ikke nødvendigvis lige med at du skal bruge hele din månedsløn på det. 

For leden dag havde jeg en samtale med min veninde, & she was like “No one’s gonna see it, so what’s the point?” And to that I respond “Lingerie is never about him. It’s always about you.” – Følelsen af at, alt spiller er fantastisk i sig selv, samt forbedrer det din selvtillid og bedre tillid betyder bedre succes i alle aspekter af dit liv. Jeg har aldrig forstået kvinden som kun klæder sig på for hans skyld, men heller ej hende som synes hun er perfekt helt naturel-basic, that’s kinda boring too.

Jeg elsker, elsker undertøj i forskellige farver, designs og materialer – dette pastel sæt er et godt bud, på en combi af sexet og sporty til en overkommelig pris, hope you like 🙂 

// Underwear Bik Bok, Bra –  Panties // Kimono Sissel Adelbo // 

* There is no doubt that pretty underthings make you feel more feminine, but is also an foremost, makes you feel more powerful. You might be the only one to know that your bra matches your panties, but that’s ok, and if it is one of the reasons you are leaving your house feeling great & ready to take on your busy day, it’s totally worth it! 

Lingerie is never about him. It’s always about you and what’s under your clothes matters 🙂 

* No hay duda de que tú ropa interior te hace sentir más femenina, pero también es una de las principales, que te hace sentir más poderosa y segura de ti misma y eso vale totalmente la pena!

La ropa interior nunca se debe de tratar de él, pero de ti! 
This post is sponsored 

Tags : bikbokkimonoNordic styleSissel Adelbounderwear

12 Comments

  1. http://www.fontanaintl.com/colombia-6-bernardo-espinosa-away-2016-2017-country-national-team-soccer-jerseys-nfl_dk siger:

Leave a Response