close
img_7425.jpg


Et hurtig kig i hvordan jeg hurtig kan pifte  et comfy mandags velvet look til lidt mere. Min smukke frisør & veninde Amanda og jeg spiste en udsøgt 4-retters middag i går, og da jeg ikke magtede fine kjoler tilføjede jeg mine sorte Stella McCartney sandaler, mit Depeche bælte og et lille fint silketørklæde til denne skønne buksedragt! Jeg er fan af at tingede gerne må være femini uden for meget glitter! 

Jeg opholder mig pt på et spaophold, for at koble lidt af fra hverdagens opgaver, og mens mini me er på hotel-lejrskole har jeg tilladt mig selv at leve i morgenkåbe, bikinier og bløde materialer mens jeg kan nyde en masse lækkert mad, og selskabet af en dejlig veninde, no stress… 

// Depeche belt // EMM scarf // Stella McCartney sandals // YSL nail polish // Velvet suit, no name //  

* A little outfit inspiration for everyday fashion, love this comfy velvet body! I’m spending a couple of days at a lovely Nordic spa with my lovely hairdresser and friend Amanda, hope you like! 

* Estos dias lo estoy pasando en un spa nórdico con my peluquera y amiga Amanda – espero les guste mi look.