close
Skærmbillede 2017-09-04 kl. 15.24.33

Det glæder mig at dele med jer, at jeg har takket ja til at blive en del af NYLON Studio, som er ejet af Skandinaviens største modelbureau, Le Management. Inden min rejse til Latinamerika, blev jeg kontaktet af Nikolai Brink, som til dagligt er marketingchef hos Le Management. Han fortalte mig om Le Management’s udvidelse med nyt koncept, og jeg måtte vende tilbage efter min ferie – vi har i dag lukket en deal, som går ud på, at jeg fremover bliver repræsenteret af bureauet, som en del af deres influencers indenfor mode, livsstil, rejser og fitness. Jeg er normalt meget selvstændig og har kørt mit eget show i to år, takker ofte nej til mange tilbud, men jeg følte at Nikolai, NYLON Studio og jeg matchede.

Min frihed er meget vigtig for mig, hvorfor jeg stadig er100% herrer over mig selv, og de samarbejder jeg vil være en del af, men jeg ser frem til et godt samarbejde med bureauet – ydermere er jeg godt tilfreds med at have fået mig en flot placering i toppen, bl.a sammen med de to smukke modeller Mathilde Brande og Line Brems, seje Ann Lind Andersen fra ’Go’ morgen Danmark’, og ham den handsome TK ved min side! 🙂

… NYLON Studio har siden 2017 og repræsenterer et stort antal stærke indflydelsesrige influencers, top online personligheder og berømtheder inden for områder som mode, skønhed, sundhed, rejser, sport og livsstil.  når hver segment af markedet via en bred vifte af platforme. Et fuldservice bureau, der  bl.a tilbyder strategisk udvikling, indholdsskabelse, kunstretning og udførelse af SoMe marketingkampagner, der fokuserer på influencernes magt til at inspirere og flytte kundernes målsegment.

* I am pleased to share with you that from today I become part of NYLON Studio, owned by Scandinavia’s largest modeling agency, Le ManagementWho represents a large number of highly influential social media influencers, top online personalities and celebrities within areas such as fashion, beauty, health, travel, sports and lifestyle reaching every segment of the marketplace through a wide variety of platforms. I looking forward to work with the cool team – moreover, I am pleased to be feutered at the top, with the two beautiful models Mathilde Brande and Line Brems, cool Ann Lind Andersen from ‘Go’ Morgen Denmark ‘and the handsome guy TK on my right side! 🙂

NYLON Studio is a full service agency offering strategic development, content creation, art direction and execution of social media marketing campaigns focusing on the power of influencers to inspire.

This latinamerican stunner is the face of one of Denmark’s most exclusive fur brands, and ambassador for YSL Beauty in Scandinavia, she works as a Stylist, PR and owns, one of Denmark’s most exclusive fashion & lifestyle blogs. Presently she is the face of the Danish brand Cordelia.

She has been featured several times in Danish & international magazines and TV channels as a inspiration for the fashion industry in USA, UK and Latinamerica.

* Me complace compartir con ustedes que he aceptado formar parte de NYLON Studio, un nuevo concepto de la mayor agencia de modelos de Escandinavia, Le Management. Antes de mi viaje a Nicaragua, me contactó Nikolai, que es gerente de marketing en Le Management. Me contó acerca de la expansión de Le Management para proponerme una colaboración  y hoy hemos cerrado un acuerdo, donde voy a ser representada por la agencia como parte de sus influyentes en la moda, estilo de vida y viajar. Me alegra que desde hoy trabajare con la agencia – además, me complace haberme dado una buena ubicación en la parte superior, incluyendo las dos modelos Mathilde Brande y Line Brems, Ann Ann Lind Andersen de la tele danesa, y él guapo TK a mi lado! 🙂

NYLON Studio ha representa un gran número de influyentes fuertes influyentes, destacadas personalidades en línea y celebridades en áreas como la moda, la belleza, los viajes, el deporte y el estilo de vida. llegar a todos los segmentos del mercado a través de unas amplias plataformas. Una agencia de servicio completo que ofrece desarrollo estratégico, creación de contenido, dirección de arte y ejecución de campañas de marketing SoMe que se centran en el poder de los influyentes para inspirar y mover los segmentos objetivo de los clientes.

Esta latinoamericana es la cara de una de las marcas de pieles más exclusivas de Dinamarca y embajadora de YSL Beauty en Escandinavia, trabaja como Estilista, PR y es propietaria de uno de los blogs de moda y estilo de vida más exclusivos de Dinamarca. Actualmente es la cara de la marca danesa Cordelia.
 
Ha sido presentada varias veces en revistas y canales de televisión daneses e internacionales como una inspiración para la industria de la moda en Estados Unidos, Reino Unido y Latinoamérica.”

Thank you NYLON StudioLe Management

Tags : brigida martinezfashioninfluencersLe management agencylifestylemodel agencyNylon studiotravel

286 Comments

 1. http://www.livefitter.net/nike-cardinals-3-carson-palmer-olive-youth-stitched-nfl-limited-2017-salute-to-service-jersey-Michael_en siger:
 2. Pingback: canditatenext
 3. Pingback: prorilasia
 4. Pingback: cjcasteel
 5. Pingback: lfptrade
 6. Pingback: inpaetest
 7. Pingback: eworklife
 8. Pingback: cathyrogoff
 9. Pingback: fincasagaro
 10. Pingback: fetison
 11. Pingback: ozoessaouira
 12. Pingback: salessteelbar
 13. Pingback: mylinkstv
 14. Pingback: klarinettino
 15. Pingback: meersaitig
 16. Pingback: threeoaksmi
 17. Pingback: imannequins
 18. Pingback: karenconti
 19. Pingback: luftfotosepp
 20. Pingback: factsandchicks
 21. Pingback: andofisch
 22. Pingback: schiffsamplea
 23. Pingback: lroyroofing
 24. Pingback: clgfamilies
 25. Pingback: bobaday
 26. Pingback: charleyscafe
 27. Pingback: mymusclefood
 28. Pingback: pistonari
 29. Pingback: nartaky
 30. Pingback: 9iwx2z7l
 31. Pingback: Nike Outlet satore
 32. Pingback: agivlar
 33. Pingback: altharmony
 34. Pingback: delmaroffice
 35. Pingback: busrockerz
 36. Pingback: planetmolly
 37. Pingback: donggeomdo
 38. Pingback: pennywave
 39. Pingback: Nike Outlet
 40. Pingback: magicstockdz
 41. Pingback: haerinonghyup
 42. Pingback: ericaamadori
 43. Pingback: phaqtory
 44. Pingback: fullcountkbo
 45. Pingback: questoffine
 46. Pingback: ganuocdua
 47. Pingback: marcofabrin
 48. Pingback: thespacovers
 49. Pingback: mushigiftpack
 50. Pingback: rebeccastaste
 51. Pingback: ouaias
 52. Pingback: forbezdynasty
 53. Pingback: dinerwaresb
 54. Pingback: domodrzwi
 55. Pingback: aradefemalhas
 56. Pingback: Nike Air Max 270
 57. Pingback: ezellhvac
 58. Pingback: fnjcompressor
 59. Pingback: buffaloquaker
 60. Pingback: gregnovak
 61. Pingback: kguides
 62. Pingback: projetocidade
 63. Pingback: yudfdgi
 64. Pingback: freizeittrend
 65. Pingback: shaunasbags
 66. Pingback: tubetotext
 67. Pingback: pluslinks
 68. Pingback: bigponid
 69. Pingback: azuraonline
 70. Pingback: pythausa
 71. Pingback: armandopaz
 72. Pingback: ortzproducts
 73. Pingback: usafitno
 74. Pingback: elyseprather
 75. Pingback: arabgears
 76. Pingback: fifteenforty
 77. Pingback: seemyvcard
 78. Pingback: celebritywm
 79. Pingback: laymanpang
 80. Pingback: fitbodysoul
 81. Pingback: yourctt
 82. Pingback: szczybelski
 83. Pingback: hunnyblu
 84. Pingback: roidezign
 85. Pingback: lucasdow
 86. Pingback: dkdjabar
 87. Pingback: pvktechinfo
 88. Pingback: beatclothes
 89. Pingback: sparktheword
 90. Pingback: viptarimas
 91. Pingback: charlomagno
 92. Pingback: taskanizerapp
 93. Pingback: themusinglens
 94. Pingback: badacamshotel
 95. Pingback: theskifanatic
 96. Pingback: casamentosweb
 97. Pingback: godskingdoms
 98. Pingback: chipperradio
 99. Pingback: poshandpearls
 100. Pingback: getlightwave
 101. Pingback: getitcargo
 102. Pingback: saleuggboot
 103. Pingback: robotultra
 104. Pingback: allyoucankiss
 105. Pingback: sguerradesign
 106. Pingback: irecaconfort
 107. Pingback: atolyekarinca
 108. Pingback: flats rockstud
 109. Pingback: dandrehobl
 110. Pingback: relsflorida
 111. Pingback: tiaracara
 112. Pingback: ucllnl
 113. Pingback: dkstekstil
 114. Pingback: seonnagittens
 115. Pingback: atemspende
 116. Pingback: ztsurfboards
 117. Pingback: agichisolar
 118. Pingback: georgesherry
 119. Pingback: dishyhair
 120. Pingback: isabellerigal
 121. Pingback: bringribben
 122. Pingback: gfwholesalers
 123. Pingback: almarsecurity
 124. Pingback: boltsfans
 125. Pingback: divyangmart
 126. Pingback: zinoviaenache

Leave a Response