close
Skærmbillede 2017-09-04 kl. 15.24.33

Det glæder mig at dele med jer, at jeg har takket ja til at blive en del af NYLON Studio, som er ejet af Skandinaviens største modelbureau, Le Management. Inden min rejse til Latinamerika, blev jeg kontaktet af Nikolai Brink, som til dagligt er marketingchef hos Le Management. Han fortalte mig om Le Management’s udvidelse med nyt koncept, og jeg måtte vende tilbage efter min ferie – vi har i dag lukket en deal, som går ud på, at jeg fremover bliver repræsenteret af bureauet, som en del af deres influencers indenfor mode, livsstil, rejser og fitness. Jeg er normalt meget selvstændig og har kørt mit eget show i to år, takker ofte nej til mange tilbud, men jeg følte at Nikolai, NYLON Studio og jeg matchede.

Min frihed er meget vigtig for mig, hvorfor jeg stadig er100% herrer over mig selv, og de samarbejder jeg vil være en del af, men jeg ser frem til et godt samarbejde med bureauet – ydermere er jeg godt tilfreds med at have fået mig en flot placering i toppen, bl.a sammen med de to smukke modeller Mathilde Brande og Line Brems, seje Ann Lind Andersen fra ’Go’ morgen Danmark’, og ham den handsome TK ved min side! 🙂

… NYLON Studio har siden 2017 og repræsenterer et stort antal stærke indflydelsesrige influencers, top online personligheder og berømtheder inden for områder som mode, skønhed, sundhed, rejser, sport og livsstil.  når hver segment af markedet via en bred vifte af platforme. Et fuldservice bureau, der  bl.a tilbyder strategisk udvikling, indholdsskabelse, kunstretning og udførelse af SoMe marketingkampagner, der fokuserer på influencernes magt til at inspirere og flytte kundernes målsegment.

* I am pleased to share with you that from today I become part of NYLON Studio, owned by Scandinavia’s largest modeling agency, Le ManagementWho represents a large number of highly influential social media influencers, top online personalities and celebrities within areas such as fashion, beauty, health, travel, sports and lifestyle reaching every segment of the marketplace through a wide variety of platforms. I looking forward to work with the cool team – moreover, I am pleased to be feutered at the top, with the two beautiful models Mathilde Brande and Line Brems, cool Ann Lind Andersen from ‘Go’ Morgen Denmark ‘and the handsome guy TK on my right side! 🙂

NYLON Studio is a full service agency offering strategic development, content creation, art direction and execution of social media marketing campaigns focusing on the power of influencers to inspire.

This latinamerican stunner is the face of one of Denmark’s most exclusive fur brands, and ambassador for YSL Beauty in Scandinavia, she works as a Stylist, PR and owns, one of Denmark’s most exclusive fashion & lifestyle blogs. Presently she is the face of the Danish brand Cordelia.

She has been featured several times in Danish & international magazines and TV channels as a inspiration for the fashion industry in USA, UK and Latinamerica.

* Me complace compartir con ustedes que he aceptado formar parte de NYLON Studio, un nuevo concepto de la mayor agencia de modelos de Escandinavia, Le Management. Antes de mi viaje a Nicaragua, me contactó Nikolai, que es gerente de marketing en Le Management. Me contó acerca de la expansión de Le Management para proponerme una colaboración  y hoy hemos cerrado un acuerdo, donde voy a ser representada por la agencia como parte de sus influyentes en la moda, estilo de vida y viajar. Me alegra que desde hoy trabajare con la agencia – además, me complace haberme dado una buena ubicación en la parte superior, incluyendo las dos modelos Mathilde Brande y Line Brems, Ann Ann Lind Andersen de la tele danesa, y él guapo TK a mi lado! 🙂

NYLON Studio ha representa un gran número de influyentes fuertes influyentes, destacadas personalidades en línea y celebridades en áreas como la moda, la belleza, los viajes, el deporte y el estilo de vida. llegar a todos los segmentos del mercado a través de unas amplias plataformas. Una agencia de servicio completo que ofrece desarrollo estratégico, creación de contenido, dirección de arte y ejecución de campañas de marketing SoMe que se centran en el poder de los influyentes para inspirar y mover los segmentos objetivo de los clientes.

Esta latinoamericana es la cara de una de las marcas de pieles más exclusivas de Dinamarca y embajadora de YSL Beauty en Escandinavia, trabaja como Estilista, PR y es propietaria de uno de los blogs de moda y estilo de vida más exclusivos de Dinamarca. Actualmente es la cara de la marca danesa Cordelia.
 
Ha sido presentada varias veces en revistas y canales de televisión daneses e internacionales como una inspiración para la industria de la moda en Estados Unidos, Reino Unido y Latinoamérica.”

Thank you NYLON StudioLe Management

Tags : brigida martinezfashioninfluencersLe management agencylifestylemodel agencyNylon studiotravel

9 Comments

  1. http://www.livefitter.net/nike-cardinals-3-carson-palmer-olive-youth-stitched-nfl-limited-2017-salute-to-service-jersey-Michael_en siger:

Leave a Response