close
Skærmbillede 2017-09-01 kl. 20.39.30

Efter jeg kom hjem fra min rejse i Nicaragua, Latinamerika blev jeg kontaktet af bl.a “MODEN“, som er et UK based digital mode og livsstil magasin, de spurgte om de måtte interviewe mig omkring den skandinaviske mode og livsstil, og om hvem Brigida Martinez er. Til at starte med var planen, at de blot skulle have et billede af mig med tre spørgsmål, men de blev fanget af min person og ville i stedet gå dybere ned i mit arbejde, mamí life, og mit syn på den danske og skandinaviske marked. Jeg takkede ja og fik tilsendt en masse spændende spørgsmål, som jeg tog mig tid til at besvarer i min travle hverdag. Jeg er meget beæret over at blive valgt som denne måneds eksklusive danske profil af MODEN.

… OG her er resultated, 10 flotte sider I kan scrolle igennem her på bloggen eller læse det i det originale september issue A celebration of voices in danish fashion på

Spørgsmål som jeg bl.a blev spurt om, hvad har jeg svaret, og hvad er kommet med?

What do you consider a milestone within Danish fashion and as this issue celebrates Danish voices within fashion – who do you think has made a big difference for the industry on national and international aspects? This could be a name or even a brand.  

Mit svar: Ganni har haft kæmpe vækst og fremgang hvert år siden de startede og er klart de mest signifikante i det danske modebillede lige nu. De har skabt en meget stærk brand value som har ført dem langt, også til udlandet, via vigtige online platforme som fx MyTheresa. 

Der ud over er der en stor bølge af bæredygtighed der er skyllet ind over den danske modebranche det seneste år. Mange brands, som for eksempel Bestsellers Only og en anden stor spiller DK Company, er gået over til BCI (better cotton initiative) og har stort fokus på bæredygtige materialer og produktion i det hele taget. Det synes jeg er meget vigtigt, i det mode er en brug-og-smid-væk kultur, og jeg håber Danmark kan blive et forbillede på det punkt.

Does having a son in some ways motivate you to work hard(er)?

Mit svar: Det at være enlig mor på fuldtid er en stor opgave, men en opgave jeg føler mig beæret over at have, min søn er mit et og alt og min største motivation for at aldrig at give op, uanset de op og nedture livet kan byde på. Han er den der giver mig smilet hver morgen, og den som fylder mine skuffer med kærlighed, så han er bestemt min største klippe, min bedste ven, og og min største motivation dag efter dag. 
Du kan læse med, og se hvor meget af mine originale svar er  med HER.
Der sker utrolig mange ting i mit liv, og det har der gjort i en længere periode, jeg nyder næsten hvert øjeblik og koncentrer mig om at passe mit eget liv, mit skønne barn, og dele mine oplevelser med mennesker som har en betydning for mig – jeg har ikke været en del af bylivet i København rigtig længe, da jeg arbejder a little too much, men i stedet får jeg brugt min tid lidt mere fornuftigt som at rejse, spise godt, arbejde og koble lidt af – når ikke jeg spammer jer på min Insta story eller Snapchat er det egentlig fordi at jeg foretrækker at være lidt privat de gange jeg kan.

// YSL Beauty, Sissel Adelbo, Adidas, Junkyard, Alex Petersen, Erick Bendaña, Depeche, Vicente Castellón//

After my trip to Nicaragua, Latin America, I was contacted by “MODEN”, ​​a UK based digital fashion and lifestyle magazine, they asked me if I was interesting in being featured on this month issue with a exclusive interview about me, my life,and fashion. MODEN mainly focuses on the Scandinavian aspects of life and dressing and I am very honored to be chosen as this month’s exclusive Danish – A celebration of voices in danish fashion.

… AND here are resultated, 10 great pages you can scroll through here on the blog or read it in the original September issue.

There are a lot of beautiful things going on in my life, I try to enjoy almost every moment and concentrate on caring for my own life, my beautiful child, and sharing my journey with people who are important to me – I have not been a part of Copenhagen night life for a long time, as I work a little too much, but instead, I spend my time a little more sensible like traveling, tasting amazing food, work and disconnecting – when I do not spam you on my SoMe, Insta story or Snapchat, it’s really because I prefer to be a bit private the times I can.

Hope you like the interview and stay tuned 🙂

 

Después de regresar a Dinamarca de mis vacaciones en Nicaragua, fui contactada por “MODEN”, ​​una revista Inglesa digital de moda y estilo de vida, preguntándome si estaba interesada en una entrevista sobre la moda y el estilo de vida escandinavo y sobre quién Brigida Martinez es. Me siento muy honrada de ser elegida como el exclusivo perfil danés de este mes de MODEN. 

… Y aquí está el resultado, 10 páginas que puede desplazarse por aquí en el blog o leerlo en el número de septiembre original. – A celebration of voices in danish fashion.

* Durante mucho tiempo suceden un montón de cosas en mi vida, trato de disfrutar casi cada momento y me concentro en cuidar mi propia vida, mi hijo querido, y compartir mis experiencias con personas que son importantes para mí – No he sido parte muchos eventos en la ciudad de Copenhague por un tiempo, ya que trabajo demasiado, envés ocupo mi tiempo un poco más sensato como viajar, comer bien, y desconectar – cuando no comparto todos mis momentos con ustedes en mis historias de Instagram o Snapchat, es realmente porque prefiero ser un poco privada las veces que puedo. Espero les guste la entrevista, como es Inglaterra, esta por supuesto escrita en ingles 🙂

“Be true to yourself, be loyal and think outside the box. I believe the fact I´ve always gone against the mainstream has given me a big step ahead in my career”

Tags : alex petersenbrigida martinez fashion bloggercelebrating danish voices in fashionfashion interviewModen magasinzeSissel AdelboYSL Beauty

17 Comments

  1. Pingback: red and grey kobes
  2. http://www.bleuvital.com/nike-broncos-27-steve-atwater-green-super-bowl-50-mens-stitched-nfl-limited-salute-to-service-jersey-cute_ca siger:

Leave a Response