close
img_6868.jpg


Wanna kiss? đź’‹ 

Der er noget helt særligt over røde læber, stærke røde læber er ikke til at komme udenom, når du skal lave et klassisk look eller fest look! De kan pifte enhver outfit op, jeg er ikke bange for farver og stå ved min feminitet, som f.eks. knivskarpe læber man får lyst til at kysse på! Om det enten er mat, glossy, knaldrød eller mere dyb – det handler blot om præferencer og det at turde uanset om du har store fyldige læber eller fine og små.

Rød er ikke bare rød, hvorfor jeg elsker elsker og bare elsker denne fantastiske couture opfindelse fra YSL, Yves Saint Laurent legenden mente faktisk, at den røde læbestift gør det samme for kvinden som stiletten, lige det der ekstra, og jeg er helt enig! 

Som ambassadør for YSL Beauty er jeg sĂĄ priviligeret af at løbende kunne vise jer lidt fra mit beauty univers, denne røde sag er et must-have for alle kvinder! 01. Le Rouge – Satin Finish, en ren farve i en satin med et mat finish. Hydrokugler og naturlige ekstrakter giver komfort og hydrering hele dagen.

* There is something special about red lips, strong red lips are not to be avoided when you are going to make a classic look or a party look! They can dress up any outfit. I’m not afraid of colors and being femini.

Red is not just a color, why I love, love and just love this amazing couture invention from YSL, Yves Saint Laurent the legend actually thought that the red lipstick does the same for the woman as heels, just that little extra and I totally agree!

As an ambassador for YSL Beauty, I’ve been so privileged to show you a bit of my beauty universe, this red lip stick is a must-have for all women! 01. Le Rouge – Satin Finish, a pure color in a satin with a matte finish. 

* Como embajadora de la linia de belleza de YSL Beauty soy muy privilegiada de continuamente ser capaz de mostrarles un poco de mi universo de belleza. Ahora mismo llevó puesto el color 01. Le Rouge, un color sólido en un satén con un acabado mate. Hydrospheres y extractos naturales proporcionan la comodidad y la hidración durante todo el día.

Tags : Couture YSL makeupred Lipstick YSLYSL Beauty