close
img_6186.jpg

Med mit blonde look overvejer jeg snart at bruge mit mellemnavn, denne cool top of the head fra Hairtalk får mig lidt til at føle mig som et nyt menneske, måske den tranformation alle piger drømmer om af og til…

Mit look fra i går af en god kombi af en latinamerikansk blond ninja og et moderne sporty look med min limited edition hoodie fra Junkyard! Adidas er meget mere end tre striber, de senere år har brandet udmærket sig i modeverdenen med opsigtsvækkende samarbejder med førende designere og kultfigurer. For eksempel med Stella McCartney, som er et mere feminin sporty kollektion. 

Du kan stadig nå at få min hoodie og husk at det er en limited edition style, hvorfor jeg ikke ville vente for længe hvis jeg var dig 🙂  

* Sporty and fashionable limited edition hoodie from Junkyard, I love that I can dress like a sport addict, even without necessarily loving the “working out part” 

All my sporty wardrobe is from Junkyard and I love this Adidas embellished cropped hoodie combined with my undercover blonde look!

* Me encanta combinar la ropa deportiva con la moda más femenina, la ultima colección de Adidas es increíble y esta camisa el de una colección limitada, tobabia tienes la oportunidad de cómprala en la página web de Junkyard

In collaboration with Junkyard.dk 

Tags : adidasHairtalkjunkyardsporty stylestreet fashion