close
img_5834-1.jpg

Min weekend er gået med familiefødselsdag i min fine hjemby Odense – det er ved at være meget længe siden jeg har tilbragt mere end 1 times tid der, fordi jeg har rejst utrolig meget, samt er mine tætteste venner rykket til Kbh, så har kun min familie tilbage, dog er det super hyggeligt, man bliver forkælet med det lækreste hjemmelavet mad og ikke mindst ser man sin familie, og hvordan byen den udvikler sig. 

Efter fødselsdagen spiste jeg sen frokost, og gik en tur gennem gågaden med min gode ven Andreas, som lige er flyttet midlertidigt til byen, følte ikke rigtigt at jeg kendte nogen, samt er der en anelse for stille til mig – jeg havde en rigtig god dag, og elsker elsker mennesker der får mig til at grine, så jeg kan mærke mine mavemuskler! Mennesker som jeg kan være mig selv sammen med, og mennesker som under mig alt godt! 

Jeg havde hoppet i mit nye Adidas Skirt og Sweater, fra Junkyard, som hverken er en kjole, og heller ej et sæt, men selv synes jeg det var så fint sammen, jeg stylede sættet med mit nye Depeche læderbelte, og min sorte taske fra Decadent – et helt igennem afslappet, sporty og chic look som jeg føler mig helt sikker i! 

Adidas er et brand som kan bæres på mange måder, et brand som jeg, den ikke sporty eller fitness pige elsker, fordi at jeg føler mærket kan mere end blot blive brugt i forbindelse med sport. Jeg elsker den dybe blå farve, og det ekslusivt touch jeg gav det ved at style det med lidt mere rå og feminine items! 

Både min 3stripes Skirt og Sweater er fra Junkyard, og der er flere sporty items jeg ser frem til at vise jer… 

* Love my navy Adidas outfit from Junkyard – Iconic 3-Stripes are the cornerstone of adidas Originals heritage. I’m a huge fan of this sporty look on a traditionally athletic brand have this sense of feminine fashion! 

* Este fin de semana lo he pasado con mi familia en la ciudad de mi niñez, celebrando a una pequeña princesa de la familia que estaba de cumpleaños – fui vestida deportiva de Adidas, pero como siempre con un toque femenino.

Todo mi look está disponible en la página web de Junkyard.dk 

In collaboration with Junkyard  

Tags : adidasDecadent bagjunkyardonline shoppingsporty fashion