close
img_5697.jpg


Følelsen af at være 32 og føle sig som en på 25… at kombinere mine outfits er piece of cake for mig, jeg er typen som spotter et look uden at gå i prøverummet eller tænke på om det er en XS eller en XL jeg har på. Det jeg hader ved at gå i butikker, hvor servicen ikke er som i high end butikker, er når en person fortæller mig at jeg ikke kan passe en str. 42, jo jeg kan honey! Det er ikke tøjet der bærer mig, men mig der bærer tøjet. 

Det jeg elsker ved online shopping, er at ingen blander sig, jeg bestemmer hele selv over hvad jeg synes er flot, og jeg vælger ofte en str. 40/42 fordi jeg allerede ved at det vil se godt ud, når alle andre følger med strømmen går jeg modsat, og det plejer som regel at gå godt. 

Hvad laver min nye smukke clutch i suede wine fra DECADENT i bodeau sammen med min sporty Skirt og T-Shirt fra Junkyard? Min mentalitet er, at alt kan lade sig gøre og man kan hvad man vil – her har jeg mixed et super sporty og street look med et feminin touch. 

Jeg elsker at Fila er kommet tilbage og husker tydelig de hvide sneakers jeg havde i 90’erne! Jeg elsker at kombinere mit tøj med farver og skæve detaljer, samt er jeg ikke så vild med at shoppe i butikker mm. Jeg er i udlandet, derfor bruger jeg Junkyard når jeg shopper min sporty garderobe, Junkyard blev etableret i 2002 som en lille skateshop og er nu Skandinaviens største og bedste webshop, når det kommer til urban fashion, de har utrolig mange brands og et stort udvalg af styles, også er det en dejlig nem og overskuelig website, levering har jeg dagen efter og jeg elsker den følelse af at se cool ud og samtigdigt 100% komfortable.

* The feeling of being 32 and feeling like one of 25 … combining my outfits is piece of cake for me, here I have mixed a super sporty and street look with my new beautiful suede DECADENT bag. A sporty look from Junkyard with a feminine touch.

I love that Fila is trendy again, I clearly remembers the white sneakers I had in the 90’s! I shop my street fashion on Junkyard.dk – Junkyard was established in 2002 as a small skate shop and is now Scandinavia’s largest and best webshop when it comes to urban fashion, they have a lot of brands and a huge selection of styles, it’s also a nice easy and understandable website. 

* La sensación de tener 32 año y sentirme como una de 25 … Este look es muy de chavala, deportivo y femenino al mismo tiempo, me encanta mezclar diferentes estilos con mucho color y eso es lo que he hecho. Toda mi ropa deportiva og street la compro online en la página web de junkyard.dk 

Me encanta que la marca Fila ha vuelto y recuerdo claramente las zapatillas blancas que tenía en los años 90! Junkyard se estableció en 2002 como una pequeña tienda y ahora es la más grande y mejor tienda de Escandinavia cuando se trata de moda urbana y street. 

Espero les guste! 

In collaboration with Junkyard & DECADENT Copenhagen 

Tags : decadentjunk yardScandinavian fashionstreet fashion