close
img_5677.jpg

Det er fredag, hvilket bytyder at jeg har min faste plads hos min smukke frisør Amanda, som for nylig netop har åbnet sin nye frisørsalon, By Sasha på Fredericiagade 17! En fantastisk location og med en stemning som er svær at finde i indre by, hvor der sommetider er for travlt til hyggesnak og ikke mindst at få ” Du skal endelig ringe hvis der er det mindste med dit hår ” når du træder ud af hendes dør! 

Jeg har fået kropsmassage mens mit hår blev plejet og masseret med velduftende plejende produkter fra Milkshake under vask – Milkshake er et italiensk hårserie, som kun forhandles hos udvalgte frisørsaloner, jeg har i længere tid postet videor på min Snapchat og Insta-story med en skum, som jeg ofte skriver candy in my hair, så tænker at jeg vil introducerer jer for de tre produkter som Amanda plejer mit hår med, efter vask. 

Inden hun føntørrer mig kommer hun Milkshake Wipped Creamleave-in foam i mit hår, som både plejer og gør det silkeblødt for ikke at nævne at jeg ofte har lyst til at slikke på børsten, det dufter fantastisk! Derefter kommer hun Incredible Oil i spay form som beskytter mod varme og er en aktiverende kurbehandling når går ind og varmer på den med f.eks. brug af glattejern, føn mm. Når mit hår er stylet hvad enten det er glat som i dag eller med waves så kommer hun Argan Oil i mit hår, som er plejende og giver glans og samler hårets ender! Mit hår både føles og ses vild blødt ud, og jeg dufter i flere dage! 

Som de fleste måske ved så fik jeg for nogle måneder sat extensions i mit hår, og når det kommer til mit hår er jeg ligeså selektiv som hvis jeg skulle takke ja til en date, det sker sådan set næsten aldrig, hvorfor jeg kun arbejder med det bedste og mest naturlig på markedet. Hairtalk er i det fineste kvalitet, produceret i Tyskland, men håret kommer fra et Indisk tempel, hvor håret er 100% menneskehår, når Hairtalk køber håret ind støtter de samtidigt hospitaler, skoler og læger i Indien og det er dejligt at vide. Hvis I mærker og ser mit hår, så er det visuelt så naturligt, filtre ikke og er vild soft! 

Jeg elsker, elsker, elsker de tre teams som står bag mit smukke og velplejet hår hver eneste fredag! Og nej, jeg savner bestemt ikke at vaske mit eget hår! 😀 

That was for the ladies …

For him,

Hvis nogen skulle være i tvivl, så både styler hun og klipper det maskuline køn, og de får ligeså god behandling – det seneste herre styling and care brand som har tilsluttet sig salonen By Sasha er det italienske DEPOT, i det meste eksklusivt design og det er her jeg savner at have en kæreste, shit det dufter af en velplejet mand som har respekt for sig selv og sine omgivelser når det kommer til hygiejne og selvforkælelse! 

Spar 40% på alle dine behandlinger i hele august måned, det er en optur åbningstilbud, og hvis du siger mit navn forkæler vi dig med lidt “candy” Milkshake leave-in skum i dit hår! For booking klik dig ind på linket eller mød op på Fredericiagade 17, Kbh K! 👉🏾By Sasha

(tilbuddet gælder dog ikke extensions


* Earlier today was I at my hairstylist salon, Friday is always my hair day – it’s almost 8 months since I had washed my own hair, and I really love it! I always get styled with Milkshake hair products and my hair smells like candy! Besides that it’s always smooth, silky and very soft! 

For the gent’s you can find the exclusive brand DEPOT, it’s smells so good! 

* Los viernes son sagrados para mí, es mi día de mi cabello – hace 8 meses que no me lavó mi cabello en casa y me encanta! Cuando visitó a mi peluquera Amanda en su salón By Sasha es seguro que no salgo de allí sin ir bien peinada y olorosa con los productos de la marca de Milkshake!

Para los caballeros también hay productos que son buenísimos huelen mmm! Tan bien! 

In colaboration with By Sasha, Milkshake, Hairtalk & Junk Yard. 

Tags : beautyby sashahaircareHairtalkluxury hairMilkshake