close
img_4969-1.jpg

Hola señorita they said…

Hvis nogen skulle være i tvivl, så nyder jeg mine dage i Málaga, Fuengirola og Marbella i selskab med de skønneste mennesker! The social life og jeg hænger godt sammen! 

I aftes var jeg i Malaga City på lidt shopping, og byen var en fest, da de fejrede livet med årets anual fest La Feria de Málaga, som er byens største event. Feriaen er ikke bare Malagas største, men også blandt Spaniens største byfester med over 1 million deltagere og hele 9 dages farvestrålen. La Feria de Malaga har sin oprindelse i de kristnes generobring af Malaga fra maurerne i 1487. Erobringen blev ledet af det katolske kongepar Isabella og Fernando, som gjorde det til deres mission at samle Spanien som ét katolsk rige og det kan jeg lide! Blomster, musik, og flotte mennesker overalt! 

Jeg gik selvfølgelig all in på mit señorita look, nu jeg er så priviligeret at være født med udseendet, hjalp Livets Blomst mig med at se ud, så jeg passede ind i det smukke billede! Jeg er fan af mit eget matcing red look, og følte lidt at jeg kunne date mig selv 🙂 

* The annual Malaga city fair  is an exuberant week-long street party with plenty of flamenco and ‘fino'(sherry).The fair commemorates the re-conquest of the city by Isabella and Ferdinand in 1487 and traditionally runs from Saturday to Saturday on the third week in August. 

The traditional dance of Andalucia is called ‘Sevillanas’ comprising four distinct dances with plenty of finger-clicking – I really enjoyed the night! And I was all in to my señorita look with the flower of life..

I had such a fantastic night in good company! 

* Anoche estuve disfrutando de La Feria de Málaga, que es el festival tradicional más popular que es acogido cada año con gran alegría por miles de malagueños y forasteros. Durante una semana el ambiente en la ciudad es colorido y muy animado, con mucho cante y baile, es el festival tradicional más popular que es acogido cada año con gran alegría por miles de malagueños y forasteros. Durante una semana el ambiente en la ciudad es colorido y muy animado, con mucho cante y baile. Una parte importante de la feria tiene lugar en el recinto ferial con caballistas, carretas y enganches bellamente engalanados y un gran número de casetas donde comer beber y bailar hasta el amanecer. Lo pase genial con mi amiga y nueva amistades lindas! Me encanto llevar la flor de la vida en mi cabello!

Tags : all black outfitDepechela feria de MalagaMálagamarbella

93 Comments

  1. oajgenjttv,Very informative useful, infect very precise and to the point. I’m a student a Business Education and surfing things on Google and found your website and found it very informative.

  2. Pingback: Nike Vapormax Plus
  3. lgdgooqggg,Waw! Its really great and wonderful ever i found. Thank you for sharing this info.

Leave a Response