close
img_4744.jpg

Jeg befinder min i Málaga, Fuengirola og Marbella, hvor jeg kobler lidt fra i selskab med min søde veninde og neglepige, samt hendes familie – inden jeg rejser hjem til DK har jeg er spænden møde med et spansk online modemagasin, hvad det går ud på ser jeg frem til at dele med jer snart 🙂 

Indtil videre soler jeg, nyder udsøgte cocktails og soler igen og igen… 

* I’m in beautiful Malaga with my good friend and her lovely family, I’m here to relax before a important meeting with a Spanish online fashion magazine before I’m flying back home to Copenhagen. 

* Ahora mismo estoy en Malaga, Marbella disfrutando del verano y relajándome un poco antes de reunirme con una revista de moda para una entrevista en Marbella – por ahora no les puedo decir mucho, pero luego les contaré. 

Tags : marbellaSissel AdelboSpain