close
img_4662-2.jpgTidligere i dag sad jeg på min favorit cafe på Østerbro, da det gik op for mig at mit fly til Marbella var kl. 16 og ikke kl. 19, som jeg troede – jeg fik pænt travlt, da jeg havde booket en tid hos min smukke frisør Amanda hos salon By Sascha på Fredericiagade, yes jeg kan ikke rejse hvis ikke mit hår er vasket, og plejet til den skiftende temperatur og selvf. fordi at jeg har et skøn team der venter på mig til middag i aften. 

Jeg har fået mit blonde tophead fra Hairtalk på, og hvad er det? Det er det nye indenfor frisør verdenen, hvor du kan få nyt look ved at style det med en lille top med klemmer får nyt hår uden at farve det på 2 min. Jeg elsker elsker elsker det, se mere på min story på Instagram @brigidamartinez de næste 20 timer 🙂 

Dagens smukke all black læder look er fra Depeche, jeg er helt forelsket i deres Leather wear kollektion og I skal glæde jer til den nye kollektion udkommer snart. 

For en lille uge siden bestilte jeg denne skønne læderkjole i str. 36 og mit nye favorit bælte fra Depeche, jeg er helt forelsket i looket, som både er chic, eksklusivt, og ikke mindst skønt at have på! Det der bl.a er så fantastisk ved Depeche er, at de formår at få både tilpasset mode og komfortableligheden i alt hvad de laver, og selv forstår jeg ikke at de har så fantastiske priser, dette er ik engang en salgstale men de gør det virkelig godt! 100% kvalitetsvarer i ægte skind til priser alle kan være med på, det synes jeg er dejligt. De fleste af jer kender min stil, og ved at jeg de sidste 6 mdr. nærmeste ikke har gået i andet end mit sorte nitte bælte fra Depeche, og det bliver en del af min garderobe for altid, men har forelsket mig i dette Narrow Belt , som er en kombination af guld og sølv i læder selvfølgelig. Det kan bare styles til alt og det giver looket et helt andet udtryk. Jeg er en lille nips, og elsker oversize stilen, men synes det er vigtigt at der altid er et feminine touch, hvorfor jeg næsten altid har et bælte i taljen. 

// Dress & Belt Depeche // Sunglasses Céline // Bag Decadent // Shoes Mango // Hair Hairtalk Denmark // 

* And just like that, I’m blonde… Wearing my new leather dress by Depeche leather wear collection, I actually having a crush on myself in this look. A little combination of chic and mystery in leather with my ninja hair. The dress & belt are both from my favorite Danish leather brand Depeche!

* Espero les guste mi nuevo look de peligrosa con el cabello de este color y mi look de cuero negro de mi marca danesa preferida Depeche, me siento un poco como una súper mujer! 

Tags : by saschaDepecheHairtalkmarbella