close
img_3974.jpg

Min sidste dag i Barcelona havde jeg denne røde Coca Cola body, som by the way ikke er en bikini – jeg har fået utrolig mange henvendelser af “tørstige” fyrer men også af mange skønne piger, om hvor den kan shoppes, samt hvor ofte jeg træner… 

Jeg træner ikke, da jeg har ryggrad som en regnorm når det kommer til at holde planen, den fungere super godt oppe i mit hoved, men må indrømme at fitness måske ikke er vejen frem for mig, så overvejer at gå tilbage til salsa-dansen som jeg glædelig gik til som barn, jeg er helt ok med min kropsbygning som den er og i min verden, er der ingen “perfekt” bikini-body og slet ikke når den photoshoppes til noget som det bestemt ikke er. Denne jersey bodysuit er fra Bik Bok – en norsk brand/butik som jeg altid har elsket siden jeg var teenager, de har en masse udskiftning i deres kollektioner, priserne er så lave at det helt ok, samt så laver de nogle ret cool items ret ofte, Bik Bok har kun butik på strøget i Kbh ellers foregår det online, dog uden forsendelse til DK.

Efter dette billede er jeg blevet kontaktet af BikBok selv om et evt. Samarbejde – indtil videre så kommer mine billeder på alle deres SoMe media løbende 🙂 

* After wearing this red Coca Cola jersey bodysuit in Barcelona I got a lot of questions about where you can buy it and about my workout routines, I not do any kind of workout, not because I don’t want but because I traveling a lot and actually don’t have time, or maybe because fitness isn’t the way for me, I have been thinking to go back to salsa, as a kid I enjoyed my salsa lessons and I think music and dancing makes me more happy and it’s workout at the same time. My bodysuit is from the Norwegian brand Bik Bok – Bik Bok was started by two Norwegians in 1973. Their intention was to create a fashion jeans brand for young girls, a Scandinavian street style brand I love, Bik Bok’s seasonal collections are ideal for creating beautifully individual looks. I’m Denmark we only have one store, but you can get it online. 

* Después de que subí estas fotos en mis redes sociales he recibido muchas preguntas sobre domde se vende y sobre mis rutinas de ejercicio, yo no hago ejercicios porque simplemente no tengo tiempo o porque tal vez el gym no es lo mío, me gustaría regresar a la danza de salsa, la música me alegra el alma y al mismo tiempo hago ejercicio. 

Este Coca Cola body es de la marca Escandinavia Bik Bok, Bik Bok es una marca de Noruega y me encanta que tengan muchas colecciones y precios muy buenos. 

Tags : bikbokbikiniCoca Cola

Leave a Response