close
img_4030-1.jpg

Mit andet hjem i Europa, Barcelona har endnu engang formået at tage en del fra mig, så jeg er nødsat til at rejse tilbage – det eneste jeg kan afslører for nu er, at det er fransk… 

Jeg har virkelig nydt mit ophold, og efter en skøn uge med vennner, arbejde og møder rejste jeg videre syd for Spanien for at besøge min skønne familie i Alicante og Murcia. 

Vejret var helt fantastisk og jeg brugte meget af min tid på at sole mig, og spise godt med både overnatning hos en venindes smukke lejlighed blot 5 min. Fra Passeig de Gràcia, en enkelt nat på Hotel Grancía, samt min sidste nat på Hotel W, efter en fantastisk Wet Deck fest, hvor vi sluttede natten af med udsøgte cocktails på Eclipse som ligger på 26.sal – det bedste ved en ferie er, at man møder utrolig mange skønne personligheder, jeg ser frem til mit smukke crew og jeg mødes igen til oktober. 

// Glasses Poul Stig Briller Design // Sneakers KENZO // Dress Mango // Watch Rolex // Bag DECADENT Copenhagen // 

En lille “aha” historie om mine solbriller… De fleste af mine solbriller er fra Poul Stig Briller i indre Kbh, udover at jeg synes de har byen bedste udvalg af luxury solbriller, så har de byen mest serviceminded personale, som altid er super smilende og hjælpsomme – er der ventetid pga. Mange kunder så kan du rolig sidde dig i deres lædersofa mens du nyder en dejlig kop kaffe, det synes jeg er service på højt plan! Men derudover så er det først lige gået op for mig, efter at komme så ofte på besøg at Poul Stig Briller designer deres helt eget linie, som både er klassiske og enkle modeller designet i Poul Stig Brillers ånd. Deres egen kollektion består af 9 forskellige modeller som alle er opkaldt efter deres børn, det er ret cute og anderledes – Da de selv har designer og producerer dem, har de derved sprunget et mellemled over og prisen er derfor rigtig fornuftig. Stellene koster kun 1650,- kr, de fås i flere forskellige farver, så du har mulighed for at få din helt egen model med den farve der falder i din smag. 

Derudover har de et lille udvalg af unika som disse hvide, det er det eneste par der findes og jeg er fan! 

Selv kan jeg godt lide at have lidt viden om, hvem jeg handler med og man får en lille relation til personalet og brandet da man ofte kommer ind i butikken, og synes jeg ville dele det med jer, that’s all 🙂 

* My second home in Europe, Barcelona has once again managed to take a part of me so I need to go back – I really enjoyed my stay there and after a wonderful week with friends, work, shopping, tanning and meetings I traveled further south of Spain to visit my beautiful family in Alicante and Murcia, before I’m going back home to Copenhagen for the fashion week… 

* Mi segundo hogar en Europa, Barcelona  una vez más logró de quedarse con una parte de mí así que tengo que volver pronto – Me gustó mucho mi estancia allí y después de una semana maravillosa con amigos, trabajo, shopping, bronceándome y reuniones viajé al sur de España para visitar a mi querida familia en Alicante y Murcia, antes de regresarme a Copenhague para Fashion Week… 

Photo Credit // Victor Lobe 

Tags : barcelonamango dressmoda femininepoul stig briller