close
img_7921-1.jpg

Jeg har nu været hjemme i en lille uges tid og det er blevet tid til at tage på nye eventyr – At rejse er at leve, en citat de fleste af os kender fra H.C. Andersen, og mange af os har taget det til hjertet og kastet os ud i at finde ud af, hvad det kan betyde, for mig er den unikke følelse af at rejse en følelse af spænding, forventning, fascination og glæde. Efter jeg kom hjem fra mit eventyr i Latinamerika følte jeg en stærk træng til at rejse videre – jeg skal undvære mini me i 3 uger, da han også skal holde ferie med papa, og det danske sommervejr hjælper ikke på lysten til at blive hjemme, så hvad skulle jeg tage mig til? Jeg er på godt og ondt ikke ansat hos en bestemt virksomhed, hvilket betyder at jeg ikke bliver lønnet fast hver mdr. og har en sikker lønningsdag som de  fleste, men at jeg selv administrer everything, but that’s ok, for har den frihed, at jeg kan planlægge mine dage, mit arbejde og mit liv mere eller mindre som det passer mig. Så i min verden er frihed under ansvar og at rejse, at leve! OG det er en privilegering jeg kun har turde drømme om.

Det der med at børn er en forhindring er noget man selv bilder sig ind, jeg rejser med og uden mit barn, og nyder begge mine ferier lige meget, på forskellige måder – min bedste rejsebuddy er absolut min søn, for det gør mig glad at se ham smile og være vild begejstret for det der ligger foran os, man siger at æblet ikke falder langt fra stammen, og han er helt bestemt ligeså glad for at opleve verdenen som hans mami. Når ikke jeg rejser med Vali, så er mine venner det næstbedste, en solo tur med dem er en anden rejse, her handler det om hygge, cocktails, shopping, udsøgte middag, afslapning, og have de der lange snakke, hvor man sætter pris på at have hinanden i livet, og for at dele oplevelserne og succeser med hinadnen, en ting som vi alle har brug for, for hvad er et eventyr, hvis ikke man kan dele glæden med andre?

Gennem mine mange rejser i sær de seneste 2 år har jeg mødt utrolig mange spændende og fantastiske personligheder, som vi på trods af afstanden stadig har en dialog, kontakt og interesse i hinandens liv – nogle gange matcher man med folk, som man ellers aldrig ville have mødt, mennesker som kan åbne nogle dør for dig og mennesker som ikke kender til det kedelig ved Janteloven, personligheder som kan glæde sig på dine vegne og som ser frem til næste gang man ses – så denne gang laver jeg en mini Tour de España, hvor jeg starter i mit andet hjem i EU Barcelona, her skal jeg lave lidt styling arbejde for en af mine kunder, og mødes med min fotograf som bl.a skyder for Vogue España, for at planlægge CPH Fashion Week når han bebesøger mig, derefter skal jeg mødes med et par venner og til Wet Deck på W hotellet, inden min rejse fortsætter til Alicante hvor min savnede familie bor, jeg ser frem til at hygge og kramme dem, tilbringe et par dage sammen inden jeg rejser hjem til CPH Fashion Week. Jeg når lige 4 dage af modeugen, hvor efter jeg rejser til Marbella på en ren sol og forkælelses ferie sammen med min skønne veninde, og efter et par dage i Marbella …. We’re going to Ibiza! Hvad der skal ske der, kan I følge med på min Instastory @brigidamartinez 

Så tror jeg ikke at der er plads til flere vacay dage, før jeg til oktober tager tilbage til Latinamerika, til Nicaragua Diseña hvor jeg er “Special Invited” by the press and designers… Om jeg får en hjerneblødning og rejser i mellemtinden kan jeg endnu ikke udtale mig om.

Nogle mener at jeg er for smart i mine udtryk, at jeg er for glad for det jeg har, og at jeg tror, at jeg er bedre end andre? Jeg vil ikke afvise, at jeg tror på mig selv – jeg er den type menneske, som ofte sidder og filosofere over hvorfor vi reagere som vi af og til gør, hvorfor vi vælger som vi gør, og hvorfor verden er som den er og jeg er kommet til den konklusion, at lykke ikke er en destination, men en rejse gennem livet, og det at kunne være tilfreds med hvad man opnår, uanset hvor stort eller småt det er, er en succes for den enkelte, det handler om dit eget selvværd, og det at kunne fortælle dine nærmeste, hvad de betyder for dig, vær glad på andres vegne og at vær til stede i dit eget liv, er en god start på at smile i hverdagen, og et smil er et lykkelig øjeblik og dem er jeg fan af at have dagligt.

No matter where I’m headed I promise to stay the same, remember to be honest, and fair to others and yourself.

* What am I talking about here? I’ve been in my philosophical moment, what is the meaning of life? The feeling of life is to find love, meaning and hope in everything yo do, life is a journey with different feelings, the feeling of life is in every moment of excitement, in any challenge and success. I really love to travel and explore the world, for me that’s a way to feel happiness, so I have planned a mini Tour de Spain for the next couple of weeks, alone, with friends and with my family. I hope to meet some of you guys on my four future destinations, Barcelona, Alicante, Copenhagen, Marbella & Ibiza! Don’t forget to follow my vacay, because I have planned to spam you on my Instagram Story @brigidamartinez

A través de mis muchos viajes los últimos dos años, he conocido a muchísimas gente genial y a pesar de la distancia que hay el contacto y el interés todavía existe y eso es una de las razones porque me encanta viajar – así que esta vez hago un mini Tour de España donde comienzo en Barcelona, aquí voy a hacer un trabajo para uno de mis clientes, y me encontrare con mi fotógrafo y amigo para planificar CPH Fashion Week y disfrutar Barcelona con amigos, antes de mi viaje continúe a Alicante donde vive mi familia y pasar unos días juntos antes de regresar a Dinamarca por un par de dias para la semana de moda. Después vuelvo a España y viajo a Marbella con mi amiga, y termino mis vacaciones en Ibiza. Recuerden de seguir mis aventuras y travesuras en mi Instagram story @brigidamartinez

Tags : Alicantebarcelonabrigida martinezIbizamarbellatraveltravelblogger