close
19420513_1526424720711194_6623129074406613380_n

Jeg synes I skulle præsenteres for noget af det jeg laver ved siden af min blog – jeg synes efterhånden at der findes utallige af bloggere og for mange har et ønske om at blive “blogger” fordi at de har en forestilling, om at det blot handler om at tage et billede og få gratis ting, men det er kun for de uambitiøse og for dem som er tilhænger af hurtige og nemme aftaler.

For mig har denne blog altid været en hobby ved siden af, hvad jeg brænder for og det jeg er dygtig til – jeg elsker denne platform og det har givet mig utrolig mange gode oplevelser, men jeg elsker at jeg har en finger i mange andre spændende projekter og kan bruge mine kreative evner og det gør jeg bl.a som stylist.

Hvad er en stylist? En stylist er en bred begræb, men i mit tilfælde så  er jeg stylist for forskellige danske brands, hvor jeg stå bag et halv eller komplet look for en professionel model, og mit job er at skabe et udtryk som kunden i dette tilfælde danske Maanesten er glad for. Jeg har i en længere periode været deres faste stylist, hvor jeg kombinere et helt look med forskellige udtryk, sæsoner, finder nye locations, styler både i tøj, make-up, hår og ikke mindste deres skønne produkt som er smykker.

Jeg var med til et style deres SS17 kollektionen og vælge modellen, som i dette tilfælde er smukke Maja Krag – til et shoot på 10 timer kræver det er stærkt og kreativt team som kan arbejde sammen, så min rolle var at style modellen i både tøj og smykker, men en anden stod for hår & make-up – sammen med den dygtige fotograf Klaus Vedfelt fik vi bl.a disse skønne billeder – for at se mere kan i gå på maanesten.com eller på deres SoMe kanaler Facebook / Instagram og se hele kollektionen hvor der er og kommer mange flere billeder af mit arbejde som stylist 🙂

* I think you should be presented for some of the things I’m doing next to my blog as a stylist.

For me, this blog has always been a hobby next to what I’m passionate about and what I’m capable of – I love this platform and it has given me incredible many good experiences, but I love that I’m can be a part of other exciting projects and can use my creative skills, for example as a stylist.

This is the SS17 collection I did for the danish jewelry brand Maanesten – a fun 10-hour shoot, with a creative team where my role was to style the model in both clothes and jewelry, – together with the skilled photographer Klaus Vedfelt we got these beautiful pictures – for more, visit maanesten.com or on their SoMe channels Facebook / Instagram and see the whole collection where there are and come many more beautiful pictures of my work as a stylist 🙂

* Les presento un poco de mi trabajo…

Para mí, este blog siempre ha sido un viaje muy lindo – me encanta esta plataforma y me ha dado muchas experiencias increíbles, pero me fascina ser parte de otros proyectos emocionantes, donde puedo utilizar mis habilidades creativas, por ejemplo como estilista.

Esta es la colección de SS17 que hice para la marca de joyas danesa Maanesten – una sesión de 10 horas, con un equipo creativo donde mi papel era el estilo de la modelo tanto en ropa como en joyería – junto con el talentoso fotógrafo Klaus Vedfelt tuvimos sacamos estas hermosas imágenes – para poder ver más, visita maanesten.com o en sus canales SoMe Facebook / Instagram y ve toda la colección donde hay y vienen muchas más bellas imágenes de mi trabajo como estilista 🙂

Tags : danish brandjewelrymaanestenstyling

16 Comments

Leave a Response