close
img_3517.jpg

Lille søsteren til mine KENZO sneskers er flyttet ind, og jeg er fan! De er helt perfekte til hverdag og har en lækker sporty look. 

Jeg er 100% en sneakers pige i hverdagen, da jeg ofte er på farten, men en sneakers er ikke bare en sneskers for mig, hvorfor jeg altid går efter noget som er lidt feminin så det pssser ind i min stil, udover at det skal passe til min personlighed så er jeg den som altid vælger alt det fra som alle andre foretrækker, da jeg føler det er utjekket at stå tre piger i samme sko. 

Disse nye chunky heeled sandaler redder mig fra enhver sko krise når jeg skal til møder hvis ikke det står ned i stenger – de er lidt mere lady look i stilen, men jeg er også 32. 

* My latest investment are these Kenzo chunky heeled sandals, they are from the same collection as my white Sneakers I got last time I was in Barcelona with my ex – I really like the chunky heel, they are moré ladylike and I think that they are just perfect for everyday. 

* Una de mis últimas novedades son estas sandalias de Kenzo – me encanta el estilo, un pequeño toque de deportivos con un tacón chunky, son un poco más de señora, pero tengo 32 y me encantan! 

Tags : black shoesbrigida martinezChunky heeled sandals Kenzokenzo shoes

Leave a Response