close
img_3434.jpg

Når kunden er i fokus …

Inden mit eventyr til Nicaragua brugte jeg mine sidste timer i Danmark midt på strøget i København under den eneste sommerdag jeg indtil videre har oplevet, sammen et skønt team af samarbejdspartnere og diamanter fra Klarlund, hvor jeg stylede denne smukke model med et komplet look af outfit og smykker. Klarlund er en af Danmarks mest eksklusive forhandler med et ur- og smykkeunivers, som er et sandt skattekammer af sjældne modeller fra nogle af verdens fineste ur- og smykke brands. De to butikker i landet har location på Østergade og det nye Axel Towers i København.

Det at turde tage springet fra modeblogger Brigida Martinez til at bl.a leve af at style og rådgive kunder omkring branding, og skabe et eksklusivt og lækkert udtryk for deres brand, og sætte mig ind i kundens behov har altid ligget naturligt til mig – jeg elsker at få lov til at sammensætte et look og levere et stykke arbejde der matcher mine kunders forventninger.

For mig er stor fleksibilitet og frihed under ansvar alfa omega, og jeg føler mig så priviligeret over at arbejde sammen med seriøse, kreative og professionelle mennesker til dagligt!

Billederne er et lille sneak peak af, hvad Klarlund har offentliggjort på deres medier fra mit arbejde som stylist for dem, hvor jeg har kombineret fine materialer, og givet sæsonens romantiske farver og hele looket et tvist ved at kombinere dem med rå detaljer som et læderbælte og taske med studs til Klarlunds ultimative eksklusive smykker! Enjoy 🙂

Tak til min hårstylist By Sascha, Negleteknikker Celine, Fotograf Klaus Vedfelt, Klarlund, Henrik Vanø, Kassandra, Depeche, Elviro by Cordelia og Vejret for en fantastisk dag!

Foto by Klaus Vedfelt 

* When the customer is in focus …

Before my adventure to Nicaragua, I spent my last hours in Denmark in the middle of the streets of Copenhagen during the only summer day I have experienced so far, together with a great team of collaborators and diamonds from Klarlund where I styled this beautiful model with a complete look of outfit and jewelry. Klarlund is one of Denmark’s most exclusive retailer with a watch and jewelry universe, a true treasure trove of rare models from some of the world’s finest watch and jewelry brands. The two stores in the country have a location on Østergade and the new Axel Towers in Copenhagen.

To live by styling and advising customers about branding and creating an exclusive and beautiful expression of their brand, where I get into what each one’s needs have been natural to me – I love being able to put together a look and deliver a job that matches my customers’ expectations.

I feel so privileged to work with serious, creative and professional people everyday.

The pictures are a little sneak peak of what Klarlund has published on their media from my work as a stylist.

Enjoy 🙂

* Cuando el cliente está en foco …

Antes de mi aventura a Nicaragua, pasé mis últimas horas en Dinamarca en medio de las calles de Copenhague durante el único día de verano que he experimentado hasta ahora, junto con un equipo de colaboradores y diamantes de Klarlund. Klarlund es uno de los minoristas más exclusivos de Dinamarca con un universo de relojes y joyería, un auténtico tesoro de modelos de las mejores marcas de joyas y relojes del mundo. Las dos tiendas en el país tienen una ubicación en Østergade y Axel Torwers en Copenhague.

Me siento tan privilegiada para trabajar con personas serias, creativas y profesionales a diario!

Las imágenes son un pequeño sneak peak de lo que Klarlund ha publicado en sus medios de comunicación de mi trabajo como estilista. En este look he combinado materiales finos, dando colores románticos de la temporada y todo el aspecto una disputa por la combinación de ellos con detalles como un cinturón de cuero. Espero les guste.

Tags : diamondsjewelryKlarlundluxury fashionstylingstylistwork