close
Fashion & Lifestyle

Love that feeling of leaving a salon with a gorgeous contouring! 

img_3276.jpg

Er jeg blevet afhængig af at sidde på en skønhedssalon? Yes… en fantastisk addiction som jeg takker mine fire heltinder for! Jeg er ikke afhængig af at lave mig selv om, men jeg elsker at være og føle mig velplejet fra top til tå og med et team af både make-up stylist, frisør, lash-lady og negleteknikker som både er dygtige til deres fag og ikke mindst personligheder med hjertet på det rette sted så nyder jeg hver eneste time hos dem.

Min seneste og fjerde heltinde hedder Eman og er makeup artist, samt endehaver af beauty salonen Eman Beauty Salon på Nørrebronx, (Tagensvej 194) hvor hun specialicerer sig i contouring make-up – en need to have stylist i min verden! Hvis du ikke helt er med på hvad contouring er, kan jeg fortælle dig, at det er en teknik hvorpå man bruger make-up til, at fremhæve eller nedtone dine træk i ansigtet.

Da jeg landede i DK stod hun klar til at tage i mod mig med åbne arme og frie hænder til at trylle mit trætte jetlag look til jeg ku se præsentsble ud til min velkomstmiddag, samt stylede hun mig til mit seneste shoot for et kommende dansk brand. 

Til hverdag er jeg en del mere nedtonet i mit make-up, så jeg synes det er skønt at man kan skrue lidt op for det hele til forskellige anledninger – vi kommer til at arbejde mere med stærkere farver og looks i fremtiden og jeg glæder mig til at se, hvad hun har i tankerne til næste gang! 

// Top Vincente Castellón – Couture Design from Nicaragua // Tight Wolford // Boots Louboutin // Skirt Alexander McQueen // Esrings From Nicaragua // Fur Bracelet Alex Petersen // 

* Yes I’m addicted to beauty salons? I just LOVE that feeling of leaving a salon with a gorgeous make-up. I have the best beauty team in Denmark and they are my powderpuff princess! My latest beauty stylist is the owner of Eman Beauty Salon in  Copenhagen & I really love her skills in contouring make-up! 

* No me cansó de sentarme en los salones de belleza y estoy agradecida por tener mi equipo personal de mis cuatro chicas que siempre están listas para arreglarme y ponerme un poco guapa. Para mi cena de bienvenida de regreso a Dinamarca fui vestida con este top de Vicente Castellón, uno de mis preferidos diseñador de Nicaragua! Muchísimas me han preguntado sobre mi look, no es un vestido pero una camisa-top que me encanta! 

Tags : contouringmakeupstylingVincente castellon

3.454 Comments