close
img_3395.jpg

Jeg er tilbage på dansk jord for en stund, og siden jeg landede så har alle mine dage været helt booket, og været omringet af skønne mennesker! 

Jeg kom hjem til middag med mine venner, og en lille tur i byen med jetlag – i går startede jeg min uge med at få lagt make-up hos Eman Beauty salon på Nørrebro, hvor jeg fik lagt en nude/natural look af salonens søde indehaver. Derefter var jeg booket til et photo shoot for et dansk brand som jeg sammen med den smukke Vild Med Dans-sangerinde Nellie Ettison er Face Of for. Kollektionen udkommer i det nye år, og er ejet af min super skønne veninde Cordelia, som også er indehaver af luksusbutikken Elviro by Cordelia, på Østerbrogade. 

Hej for nu… 

* A little sneak peek and behind the scenes from yesterday’s photo shoot, I modeling for a new Danish fashion brand…. coming soon! Thx. To the best team ever! I had such a wonderful day and love the whole collection. The green suit is not included. 

* Ya estoy de regreso en Dinamarca y extraño a mi familia y país en Nicaragua- ayer estuve trabajando junto con el mejor equipo cuando estábamos haciendo fotos para una nueva marca danesa. Yo i otra chica de Dinamarca somos el rostro y la colección saldrá en enero. 

Thx. To Yael Pharhi for the photo with the green suit & thx. To the team // Cordelia // Nikolaj Storm // Nellie Ettison // Melike – Hair // Eman Beauty Salon // 

Green suit / Tight – Top  

Tags : brigida martinezface ofmodeling

Leave a Response