close
img_2577-1.jpg

For leden dag inden jeg rejste videre rundt i landet for at besøge flere smukke seværdigheder, nyde den smukke natur og blive bekræftet i hvilket smukt land og kultur jeg er født i, havde jeg et interview med to af landets aviser.

De svarer til Berlingske og Metro Express hjemme i DK, og udkommer i morgen mandag på både print, online og på sociale medier her i landet.

Selve ved mit interview gik super fint, der blev stillet nogle fine og konstruktive spørgsmål til mig som både blogger, stylist, det at være enlig mor, mine følelser omkring min barndom i Nicaragua, og fra da jeg som næsten 10 årig flyttede til Danmark, et land med en anden kultur og sprog – til sidst sluttede hun af med en lille uventet video, hvor jeg skulle præsentere mig selv for nationen på spansk, of course… og jeg må i drømme at jeg blev lidt nervøs, da det gik lidt for hurtigt, lidt for opstillet og at både skulle virke likeable og selvsikker var en lille udfordring for mig, men ser frem til at læse og se det hele i morgen, I kan læse/se det online på El Nuevo Diario og Metro Nicaragua.

// Dress Erick Bendaña // Shoes Christian Louboutin // Sunglasses Dior – Poul Stig Briller // Jewelry Maanesten // Belt Depeche // 

* For few days ago I had an interview with two of the country’s newspapers and the interview will be released on Monday, both on print, online and on social media in Nicaragua.

My interview went very well, very good and constructive questions were asked to me as a blogger, stylist, being single mother, my feelings about my childhood in Nicaragua, and from when I moved to Denmark for almost 23 years ago, to a country with a different culture and language – eventually she ended up with a little unexpected video, where I had to introduce myself to the nation in Spanish, of course … I got a little nervous when it went a little too fast, a little too set and that both seemed to be equitable and confident was a small challenge for me, but looking forward to reading and seeing it all tomorrow, you can read / watch it online at El Nuevo Diario & Metro Nicaragua

* Antes de salir a conocer más de las atracciones turísticas, disfrutar del hermoso paisaje, país y la cultura que nací, tuve una entrevista con dos de los periódicos del país.

La entrevista fue en Granada en el Hotel Los Patios, la periodista me hizo preguntas agradables y constructivas a mí tanto como blogger, estilista, ser madre soltera, mis sentimientos acerca de mi infancia en Nicaragua, y irme a Dinamarca, un país con una cultura y un idioma diferente. Mañana lunes puedes leer / ver todo en El Nuevo Diario y Metro Nicaragua, si no estás en el país saldrá también online. 

Tags : blogger NicaraguabrigidamartinezDenmarkel nuevo Diariointerview nationalmetrometro NicaraguaNicaragua