close
img_1033.jpg

For et par uger siden mødtes jeg med Maria, som er PR manager hos Yves Saint Laurent beauty, og det var en stor fornøjelse. I kender sikkert godt den følelse, hvor man bare klikker med en person uden at kende dem – det var det, vi gjorde.

Jeg er fan af personligheder, som er fyldt med gode vibes, lytter og bidrager med noget positivt til mit liv – personligheder som er oprigtige, og som vil en det bedste, no matter what you look like or which position you have in the same industry. Min verden er primært fyldt med kreative og spændende sjæle, men desværre også præget af Jante Lov-mentaliteten, og jeg er stor modstander af, at man ikke kan unde en anden noget godt eller, at man decideret får ondt i røven over noget, man ikke selv kan få. Ikke mange af os tør sig det højt, men ens kropssprog afslører det hele. 

So, what was our little lunch & beauty meeting about? Yves Saint Laurent har altid været en af mine præference, når det kom til beauty brands – ikke alene pga. deres præstigefyldt brand, men fordi at jeg elsker deres udvalg og siden meget ung har jeg elsket både deres dufte og deres univers. Til dagligt har jeg denne blog, som har givet mig en masse ellers uopnåelige oplevelser samt et stærk netværk, men jeg er med årene vokset som menneske, og mange døre har åbnet sig for mig. Mit og Marias eventyr begyndte over en skøn mail, jeg modtog fra hende tilbage for nogle mdr. siden. Både hendes og min hverdag er ret booket, så vi fik endelig tid til en lille frokost, hvor der var tid til at fordybe os i interessen for hinanden. Jeg tror på, at de bedste ting tager sin tid, og det er tilfældet her.

Forskellen på 10.000 og 100.000 er enormt stor, men man bør se værdien i kvalitet frem for kvantitet – her taler jeg om mine følgere på min Instagram. Mange undrer sig over, hvordan jeg mht. antal følgere kan være så tiny på Instagram, som er en af de SoMe kanaler som er meget tydelige i forhold til ens tal. Mit eneste svar er, at jeg er helt OKAY med at være en lille spiller, for når alt kommer til alt, så kan tallet nemt manipuleres til egen gavn og det spil gider jeg ikke men thats how some players play the game. Jeg har i stedet fokuseret på at være mig selv 100% og levere indhold, som bl.a. har en brandingværdi for mange seriøse brands og den målgruppe, jeg henvender mig til. Jeg er meget bevidst omkring min person, og hvordan jeg vil forstås. Det er vigtigt for mig, at opgaverne jeg påtager mig er nogle, jeg kan leve op til, samt at mine samarbejder har en stabil og ikke mindst langvarig historie, da jeg ikke er til engangsfornøjelser. 

Da jeg startede min rejse som blogger syntes alle, det var en joke. Jeg havde en del mål, og jeg tror på, at man kan hvad man vil, så her er jeg – dansk stylist og sponsoreret af Yves Saint Laurent Beauty, og det er jeg meget beæret over. Det er for mig et enormt cadeau og en anerkendelse af det hårde arbejde, jeg har investeret i at brande mig selv. Som ambassadør for YSL Beauty vil det betyde at jeg, i mit virke som stylist, har everything I need to make you more pretty, og jeg takker Maria og teamet bag for at finde mig værdig til at indgå så skøn et samarbejde med mig som stylist! Merci! 

Jeg ser frem til en smuk rejse i skønhedens univers, hvor jeg bl.a. vil introducere jer for nyheder, couture linjen af både make-up og fraganaces og ikke mindst arbejde med de lækreste produkter, når jeg som stylist styler for mine kunder! Her er et lille sneak peak, af hvad jeg nåede at fotografere inden min rejse. 

That’s all for now… 

* For a couples weeks ago I met Maria who is the PR manager of Yves Saint Laurent Beauty in Denmark. Our personalities really clicked and she is one of those people I just instantly like – with good vibes and lots of positivity. I’ve always loved YSL products and their overall universe and me and Marias joined adventure and collaboration begun with just a little e-mail exchange.

When it comes to Instagram and followers some might wonder why my number of followers are really tiny for someone like me who has run this blog quite successfully for some years now. However, I don’t care much for quantity if the quality isn’t top notch! The only thing I care about is that my brand is strong and honest and that big, serious businesses and brands trust me to make long term, stabile collabs with them. I focus completely on the quality of the content and care about the segment that I address in my work.

And this approach has led me to something amazing because now I’m the very proud to be sponsored by Yves Saint Laurent Beauty. This is a huge cadeau for me and I see it as a great acknowledgement of my work. So thank you very much Maria and YSL Beauty! 

I’m looking forward to a beautiful journey into the universe of YSL beauty where I’ll be introducing all of you to news, the couture line of both make-up and fragrances, and to work with the most amazing products as a stylist for my clients. 

* Hace unas semanas conocí a María, la directora de Relaciones Públicas de Yves Saint Laurent Beauty/ belleza en Dinamarca. Nuestras personalidades realmente hicieron clic y ella es una de esas personas que al instante me gustan – con buenas vibraciones y mucha positividad. Siempre me han encantado los productos de YSL y su universo en general.

Y este enfoque me ha llevado a algo increíble porque ahora estoy muy orgulloso de ser patrocinado por Yves Saint Laurent Beauty. Este es un gran orgullo para mí y lo veo como un gran reconocimiento de mi trabajo. Así que muchas gracias Maria y YSL Belleza!

Tags : luxury beautymakeupYSL Beautyysl makeup

12 Comments

  1. birkenstockp birkenstock andora ringscurry 4syeezy boost 350yeezy boostadidas pandora rings shoescoach handbagslacostemichael kors handbagspandora charmsnorth face canadabal curry 4s enciaga shoesmichael kors outlet clearancejimmy choojordan 11north face outlet jacketslacoste pas chernike air max 2017eccohogan sito ufficialeyeezy boost

Leave a Response