close
img_0971-4.jpg

Yep! Jeg har i samarbejde med en dansk producent lavet mit eget tiny streetwear kollektion og det er nu muligt at købe det via Instagram på @bybrigidamartinez

Hvorfor er jeg gået denne vej når jeg er ultra feminin? Jeg ku ik lade være, da jeg er fan af at kombinere forskellige udtryk og bibeholde det femini – tit spørger mine veninder om jeg har en basic T-Shirt og jeg må ærligt indrømme at jeg ikke ejer lortet, hvorfor jeg tænkte at noget som basic som en T-Shirt og nu i dette tilfælde en sweater var en “need to have” i min garderobe, så jeg har personligseret det en smule! Og efter jeg postede mit første design som er en crop hvid T-Shirt som jeg havde på til Distortion har jeg fået vildt meget positivt feedback, så nu er en lille kollektion med fem design ude, og kan shoppes via min Instagram indtil videre.

Denne hvid cherry & love sweater er en limited edition, og har en lille betydning for mig… kærlighed er en af de eneste ting i livet som er gratis, og synes vi er for smålig til at åbne op og give udtryk for vores følelser, og jeg er normalt en person med positive vibes, so.. It’s Only Love Give It Away & stay beautiful and cool!

10% af mit salg donerer jeg til Pro Mujer i Nicaragua, Pro Mujer er en international udviklingsorganisation forpligtet til at skabe et latinamerika, hvor alle kvinder trives og, da mine rødder er fra Nicaragua vil jeg gerne hjælpe med at støtte kvinder og mødre som har få midler at gør godt med. promujer.org

I forbindelse med en kommende rejse skal jeg besøge organisationen i min føde by León, Nicaragua – noget jeg ser utroligt meget frem til! 🙂

* In collaboration with some cool Danish guys and a print company I have made my own tiny T-shirt & Sweaters streetwear collection, and it’s available from today on @bybrigidamartinez in Copenhagen ~ It’s Only Love Give It Away & stay beautiful and cool out there 🙂

10% of my sale will be donated to Pro Mujer, Pro Mujer is an international development organization committed to creating a Latin America where all women thrive.

* Les presentó una novedad pequeña pero con mucho orgullo y ganas de hacer algo que me encanta y que espero también les guste – he hecho una pequeña colección de T-shirts con estilo casual pero con un toque de moda a mi gusto. Desde hoy se pueden comprar en Dinamarca y con envíos internacional.

En 10% de mi venta se lo donó a Pro Mujer Nicaragua, Pro Mujer es una organización internacional de desarrollo comprometida con la creación de una América Latina donde todas las mujeres prosperan.

Tags : modapro mujerstreetwearwhite sweater