close
img_0357.jpg

Jeg har fået utrolig mange henvendelser på denne fine pink coral kjole med ponponer gennem min Instagram, og jeg må desværre skuffe i denne omgang – kjolen er købt hos en lille speciel spansk butik i Marbella, så den kan ikke fås online eller er af noget mærke de fører, butikken ligger to steder i Spanien og det er i Marbella, men I kan holde øje på min Instagram og se om den på et tidspunkt kommer til salg 🙂 

// Dress No Name // Watch Rolex // Boots Christian Louboutin // Bag YSL // Sunglasses Dior // Rings Maanesten // 

* So many girls asking me where my dress is from, and unfortunately it’s from a no name Spanish store in Marbella, they only have two stores and it’s in Marbella, so sorry girls, but remember to stay tuned, I always selling out of my wardrobe on Instagram. 

* Muchas chicas me han escrito sobre este vestido, lo compré en Marbella en una tienda pequeño pero no es de ninguna marca. 

Tags : luxury housemarbellasummer dressverano

1 Comment

Leave a Response