close
img_8790.jpg

Jeg er endelig blevet indehaver af denne cool læder nederdel fra Depeche – jeg er fan af at man kan kombinere den med både sneakers og høje hæle og den både kan være sporty men også chic afhængig af hvordan man styler den. Min er i en str. 34 og går li til knæene med et lækkert shiny look. 

Nederdelen fås fra str. 34-44 til en overkommelig pris af  1499,- kr. 

Skab dit eget look med Depeche’s item, mit bælte er mit trofaste item som jeg ikke kan leve uden også fra Depeche

* I’ve finally become the owner of this cool leather skirt from Depeche – I’m a fan of combining it with both sneakers and high heels and it can both be sporty but also chic depending on how to style it. My is in a size 34 and goes straight to my knees with a nice shiny look.

The skirt is available from sizes 34-44 at an affordable price of 1499, – kr.

Create your own look with Depeche’s item, my belt is my faithful item that I can not live without, from Depeche.

* Finalmente esta falda es mia de la marca danesa Depeche – Soy fan de combinarla con las dos zapatillas y zapatos de tacón alto y ambos pueden ser deportivo, sino también elegante dependiendo de lo que el estilo de ella. 

Tags : basicdepeche leather skirtleather skirtspaday

2 Comments

  1. Schnell, 24/7, Presiwert, keine Abzocke, freundlich, nett, erntshaft bemüht, kompetent, vom Fach, ums kurz zu machen, besser gehts net.

    google.com

Leave a Response