close
img_6820.jpg


img_6779.jpg

I fredags var jeg på Kurhotel Skodsborg til Konditortræf fra kl. 18-22, og selvom det lyder som mange timer, så flyver tiden afsted, når man er i dejlig selskab og nyder flere udsøgte retter til et koldt glas hvidvin.

Jeg havde min frisør Amanda med som min ledsager. Der var pyntet op til de mindste detaljer med friske blomster og levende lys i et majestætisk rum med højt til loftet, fire store runde borde og fantastisk stemning og selskab! Det jeg bl.a. synes er fantastisk ved de events, Kurhotel Skodborg får stablet på benene er, at man møder de skønneste mennesker fra diverse byer i DK og uden for Danmark. Jeg elsker at udvide mit netværk, og samtidigt er det super hyggeligt at sidde tæt med personligheder, man aldrig ville møde ellers. Tak til mit skønne bord for en super god stemning! 🙂

Konditortræf gik selvfølgelig ud på, at vi blev forkælet med en masse udsøgte smagsoplevelser. Vi startede med en helt fantastisk saltet ret, som var lavet specielt til denne aften; nemlig en super velsmagende bagt dansk torsk med spidskål, løg, ærter og torsk med muslingeskum. Derefter var der de skønneste søde serveringer, som næsten er umuligt for mig at få ned på skrift – derfor lidt visuelt i form af billeder 🙂

Det jeg elsker ved mit arbejde er, at jeg kan få lov til at være 100% mig selv, hvor der er plads til at fjolle lidt rundt 🙂 På deres helt fantastiske rooftop mødte jeg en af mine kollegaer fra Kurhotel Skodsborg med en ven, mens de nød solstrålerne og denne helt fanatiske udsigt til et glas vin, og når de spørger, om jeg vil joine siger man ikke nej vel? 🙂

* Last Friday from 6pm – 10 pm, I had the  pleasure of participating at the Pastry Chef event at Kurhotel Skodsborg, which was an amazing experince! Here is a little sneak peak of what we tasted on a beautiful evening. I met some really great, new people I probably wouldn’t have met otherwise. The company was great and so was the food! We started with an savory special dish: Baked Danish cod with pointed cabbage, spring onion, peas and mussel foam  – and afterwards we, of course, had some really beautiful, over-the-top sweets that I can’t even describe with words – that why I’ll show you visually instead 🙂

In collaboration with Kurhotel Skodsborg 

Tags : konditortræfkurhotel skodsborgPastry Chefspaophold