close
kkk12

En smagsoplevelse du ikke vil misse!
Det søde køkken er ligeså komplekst som det salte køkken og kan byde på lige så mange utrolige smagsoplevelser. Et dejligt event, som jeg klart synes er værd at tage med til er konditortræf fredag d. 26 maj fra 18-22 når Kurhotel Skodsborg slår dørene op for en aften i desserternes tegn.

På aftenen vil I ku møde de tre super seje og dygtige gæstekonditorer Milton Addison, som har perfektioneret sine teknikker på de verdensberømte danske restauranter Amass og Noma! Tor Stubbe, som til daglig er chefkonditor hos Bojesen og sidst men ikke mindst Ronnie Holmen, som snart indtager snart din stue som en af dommerne i TV2’s nye kagesatsning Sukkertoppen, hvor nogle af Danmarks bedste konditorer kæmper om at lave den bedste bryllupskage. Til daglig er Ronnie chefkonditor hos Odense Marcipan (my hometown). Sammen laver disse tre herre magi – og på fredag demonstrere de deres fantastiske evner, hvor de forkæler os gæster med en varm ret og tre fantastiske desserter. Det vil være muligt at tilkøbe en række udsøgte og matchende vine til delikatesserne, aftenen bliver rundet af med kaffe og petit fours. Yum!

Jeg har inviteret min smukke veninde og frisør med som min ledsager, sammen skal vi nyde en dejlig aften – håber vi ses 🙂 Eventet foregår fredag d. 26. maj 2017 kl. 18:00 til 22:00 på Kurhotel Skodsborg, og I kan stadig nå at tilmelde jer, prisen for en skøn helaftens oplevelse er 500,- kr. Læs mere og tilmeld dig HER.

 
* The sweet kitchen is just as complex as the salty kitchen and can offer just as many incredible taste experiences. Kurhotel Skodsborg‘s team of confectioners and selected guest confectioners will demonstrate this, when they invite you to an evening in the name of desserts next friday, on May 26th 2017 from 6 pm to 10 pm on Kurhotel Skodsborg. There will be amazing different sweets and cakes to taste together with wine, that can be bought at the event. If it sounds like something for you, sign up Here

In colaboration with Kurhotel Skodsborg.

Tags : konditortræfkurhotel skodsborgMilton AddisonRonnie HolmenSukkertoppenTor StubbeTV2