close
img_5341.jpg


Maj måned har budt mig på rigtig mange smukke oplevelser i skønt selskab og lækre nyheder til min garderobe – min seneste tilføjelse er dette smukke røde læderbælte fra Danske Depeche!

Bæltet kan pifte et helt outfit op men kan også bruges som et helt alm. klassisk bælte eller styles lidt op. Jeg er generelt fan af at mixe farver så alt ikke altid er sort, hvorfor jeg valgte mit bælte i rødt med en lille guld metal tip i enden.

Bæltet er fra den nye kollektion, og jeg synes Depeche gør det super godt. Jeg er vild med deres altid fantastiske kvalitet, hurtig levering, og at der altid er nyheder på deres website. Det er vigtigt for mig at min garderobe altid opdateres, og det behøver ikke altid at være med en stor ting, for i min verden er det de små detaljer, som gør hele forskellen 🙂 Bæltet fås også i tre andre farver, og kan købes i forskellige længder til en pris af 499,- kr. Se hele kollektionen på Depeche.dk

* I’m in love with maj, so many beautiful experiences with amazing people and, of course, I have also added some new items to my wardrobe. My latest buy is this red leather belt from the Danish brand Depeche which can both spark up an outfit or just be worn as a classic belt. I love the quality of the belt and the fact that Depeche has such quick delivery and always has news on their website. It’s all in the detail, I say and that’s why I love a new item like this! The belt can be bought in 3 other colors too and in different lengths for 499 dkk. See the entire collection at Depeche.dk

* Estoy encantada con este Mayo, un mes con tantas experiencias hermosas y gente increíble – y por supuesto, también he añadido algunos elementos nuevos a mi armario. Mi última compra es este cinturón de cuero rojo de la marca danesa Depeche. La calidad del cinturón y el hecho de que Depeche tiene una entrega tan rápida y siempre tiene novedades en su página web. Es todo en el detalle, digo y es por eso que me encanta un nuevo artículo como este! El cinturón también se puede comprar en otros tres colores diferentes. 

In collaboration with Depeche. 

Tags : depeche bælteleather beltsred belt

Leave a Response