close
img_5049.jpg

Jeg har lidt nedtur over, at jeg har måtte aflyse dette event fredag d. 19. på Kurhotel Skodsborg. Grunden er, at jeg ikke er på dansk grund, men jeg håber, at nogle af jer har lyst til at kigge forbi, for det bliver alletiders!

Skønhedsekspert og tidligere topmodel Mette Skjærbæk er grundlægger af det anerkendte danske skønhedsbrand Karmameju, som jeg synes har nogle helt fantastiske produkter! Til eventet kan du møde Mette, som lige har vundet prisen for “Årets ildsjæl” ved Danish Beauty Award 2017. Fredag giver hun gode insidertips fra skønhedsbranchen og guider dig til den optimale spa-oplevelse med dette kit, som indeholder Salt Body Scrub 03, Wild Body Oil 03, Calm Balm 02 og en Natural Calming Konjac Sponge 02. Kittet er inkluderet i eventprisen (normalpris 250,-), og dermed har du adgang til Skodsborgs spa, som jeg personligt nyder at bruge timer i. Du har adgang fra kl. 13.30 til 18.00. Tag en veninde i hånden og nyd en dag, som I ikke vil fortryde. 

KARMAMEJU eventet er fredag d. 19. maj fra kl. 14.00 – 18.00.

Tilmeld dig på https://kurhotelskodsborg.nemtilmeld.dk/427/

* Unfortunately, I’m not in Denmark for the KARMAMEJU event at Kurhotel Skodsborg Friday the 19th of May. However, I can really recommend the event, where beauty expert, former top model, and founder of the beauty brand KARMAMEJU Mette Skjærbæk visits Kurhotel Skodsborg to give insider tips from the world of beauty and to guide you through the ideal spa experience. Included in the event price (250 dkk) you’ll receive a spa kit with different oils, scrubs and more to use in Kurhotel Skodsborg’s spa from 1.30 pm-6pm. Bring a friend, enjoy, and I promise you won’t regret it. 
Sign up here: https://kurhotelskodsborg.nemtilmeld.dk/427/

In collaboration with Kurhotel Skodsborg 

Tags : beautykurhotel skodsborgspa denmark