close
img_4820-2.jpg


Dagen i dag er gået med et møde på Kompa’9 med en kunde, som omhandled en ny kunde – og jeg er en meget tilfreds ung dame! Efter mødet var jeg forbi Sidsel Edelbo som laver nogle af de fineste kimonoer i landet som jeg er stor fan af – ser frem til at vise jer de nye styles i de mest fantastiske farver! 

Jeg sluttede min sidste besøg  hos Polhem Pr hvor jeg blev forkælet med lækkerier til kroppen, læberne og hjemme fra Rituals og lidt nyt til garderoben – da jeg skal på en lille kort pleasure getaway så havde jeg lovet Vali at hygge men en middag på Wagamama som er et af vores stamsteder inden jeg skulle hjem og arbejde lidt videre med nogle billeder til en kunde. 

Jeg har lige pt en lejlighed som ligner at der er sprunget en bombe trods min søde rengøringspige efterlod det helt perfekt – men kreative mennesker trives bedst i rod 😀 

I morgen kl. 09 har jeg en plads hos Salon Show, hvor jeg skal have min faste forplejning af Amanda inden vi skal på Bernstorff Slot til møde og interview med Hairtalk Danmark! Husk at følge med på min Insta Story @brigidamartinez 

// Shirt Rails // Top Zsdig&Voltaire // Pants Topshop // Sunglasses Céline // Bag Depeche // Belt CHANEL // Chihuava Bailey, Celine // 🐶

* Today I started my day with a little meeting at a cozy café with one of my clients, things are moving along kinda quickly now, and I’m very happy for that! After my meeting I when to Polhem PR for some goods for a little coming up getaway. 

* Hoy comrnze mi día con una pequeña reunión con unos de mis clientes sobre una colaboración con un nuevo cliente, me siento muy satisfecha – después visite a un par de mis socios antes de recoger a mi hijo antes de hir a cenar a su restaurante favorito en Copenhague. El miércoles me voy de una pequeñita vacaciones con una persona muy adorada. 

Pictures: Just Look 

Tags : depeche tasketopshop bukserzalando