close
img_4991.jpg

For snart tre uger siden sad jeg model hos min skønne frisør Amanda hos Salon Show. Amanda er uddannet i faget og en af de frisører i Danmark, som virkelig forstår mit behov, og ikke mindst har den dejligste og mest jordnære personlighed, som klart spiller en rolle, når jeg hver fredag skal sidde på en frisørsalon! Udover at hun er min personlig frisør, så er hun hårtekniker for Hairtalk i Dk! Hvad er Hairtalk? Hairtalk er et af de bedste extension på markedet med 100% ægte Remy hår, og de er de eneste, som har patent på det tape, der bruges som er det mest skånsomme tapesystem i hele verdenen. Deres hår er specielt udvalgt til det skandinaviske marked og kan kombineres i hundredevis af nuancer og forskellige længer! Hairtalk extensions og produktserie må kun benyttes af frisører og frisørsaloner, som har gennemført en Hairtalk uddannelse – noget jeg synes er helt fantastisk, da jeg altid kun vil behandles af professionelle. Jeg har altid været imod extensions, fordi jeg ikke bryder mig om at det ser sjusket og tørt ud, men her er jeg blevet bevist om en verdensklassekvalitet og -holdbarhed! På det sidste billede ser I min egen længde inden opsætning af Hairtalk.

Jeg valgte at lave et ambasadørsamarbejde med Salon Show & Hairtalk som den første i Dk, og jeg ved slet ikke hvorfor jeg har ventet så længe, da jeg fik det på var jeg helt overrasket over hvor lækkert blødt det var, og håret har et helt naturlig fald, som ikke er til at stå for! Jeg valgte farven i min naturlig hårfarve en mørkebrun, fordi at jeg synes det er rart, at jeg ser så naturlig ud som muligt. Jeg fik til at starte med den længste længe og med ekstra fyld, da jeg naturligt har enormt kraftigt hår, derudover kom produkter, for man skal huske at pleje det og jeg blev forkælet for en værdi af lidt over 12000,-! Med 5 pakker af 55 cm. Men Hakuna Matata, det er ikke alle som skal have samme behandling som jeg. Der er længder til alle og det laves udelukkende efter kundens behov fx. mere volume, forlængelser mm. Og priserne er fra 1100,- og er helt afhængige af, hvad kundens behov er.

Tirsdag i denne uge skal jeg besøge Hairtalk på deres hovedkontor og det er super blæret at sende mig en invite til et slot! Jeg skal tilbringe en masse tid med den danske repræsentant af Hairtalk og min frisør Amanda i det majestætiske hus, Bernstoft Slot! Her skal vi snakke mere omkring vores samarbejde, nye ideer, hårets historie, og jeg laver et lille interview med Pia Boe Berger, som reprænsenterer Hairtalk i Dk. 

Hvis du vil vide mere, så er det min smukke frisør, som både er underviser og hårteknikker for Hairtalk i Dk med eget salon hos Salon Show: mail: amandasascha@hotmail.com Tlf: 32129999

~ Husk at følge med på min Instagram @brigidamartinez tirsdag 🙂 

// Sunglasses Tom Ford – Poul Stig Briller // Bag Zadig&Voltaire // White Denim Rails // Dress Kiomi // Watch Rolex // 

* Almost three weeks ago I went to see my  talented hairdresser Amanda at Salon Show – she is one of the only persons I trust with my hair. Apart from being my personal hairdresser, Amanda is also a hair technician for Hairtalk in Denmark, which is one of the best hair extension companies on the marked. They only work with 100 % real Remy hair and the look you get is completely natural and really high quality – something I appreciate a lot because initially I was actually not a big fan of extensions. But now I have chosen to work together with Hairtalk and to become their ambassador. I absolutely love their product and after a treatment my hair feels so soft and looks so natural and beautiful. I had my hair done as long and as full as possible, because my own natural hair is exactly that. My treatment cost a little over 1612€. However, the prices start from 150€ and are completely dependent of your needs. If you want to know more you ca always contact my beautiful hairdresser Amanda om amandasascha@hotmail.com, phone: 32129999

* Hace tres semanas fui a ver a mi increíble y realmente talentosa peluquera Amanda en Salon Show – ella es una de las únicas personas con las que confío con mi cabello. Además de ser mi peluquera personal, Amanda es también la técnics de el cabello en Hairtalk en Dinamarca, que es una de las mejores empresas de extensión de cabello en el marcado. Solamente tratan con el cabello 100% de Remy y la apariencia que obtien es completamente natural y realmente de alta calidad – algo que aprecio mucho porque inicialmente en realidad no era un gran fan de extensiones. Pero ahora he decidido trabajar junto con Hairtalk y me he convertido en su primera embajadora de Dinamarca . Me encanta su producto y después de un tratamiento mi cabello se siente tan suave y se ve tan natural y hermoso. Mi tratamiento cuesta un poco más de 1612€. Sin embargo, los precios comienzan a partir de 150€ y son completamente dependiente de sus necesidades. Si quieres saber más puedes contactar a mi peluquera Amanda amandasascha@hotmail.com, teléfono: 32129999

In collaboration with Hairtalk & Salon Show

Tags : extensionshairtalk danmarkramy hairsalon showsummer copenhagen