close
img_4997.jpg


For lidt tid siden fik jeg endnu en behandling med Botox på min pande hos klinik CeriX, grunden til jeg valgte at få det for anden gang er fordi jeg synes de små detaljer gør en stor forskel på helheden – målet var at se en smule mere frisk ud og selvom jeg dagligt får at vide at jeg ikke ligner en på min egen alder, så er det vigtigt for mig at føle mig tilpas i min egen krop, og med tiden havde jeg fået mimikrynker som jeg godt kunne leve uden.

Begge mine oplevelser hos CeriX har være trygt og meget informativ inden behandling, under og efter – jeg er ualmindelig glad for jeg turde bevæge mig ud i det uden at overdrive det hele, naturlighed frem for alt – det er for mig yderst vigtigt at have viden omkring dem der behandler mig og hos CeriX er alle læger og sygeplejersker registreret ved sundhedsstyrelsen, samt special- og masteruddannet.

* I got a little bit of Botox on my forehead for second time, so I could look a bit more fresh – something I’m extremely glad for that I did, because I still look exactly like myself just in a more fresh version, so thx. CeriX for a amazing job! 

Tags : botoxCerix

Leave a Response